Digihaitarin maailmanmestari Netta Skog kiertää Suomea joulukiertueen merkeissä

Kuva: Sini Sulkakoski

Muusikko ja digihaitarin maailmanmestari lähtee kuluvan vuoden joulukuussa toiselle joulukiertueelleen. Viime vuonna ensimmäisen joulukiertueensa tehnyt Skog sai upean vastaanoton konserteillaan, mistä inspiroituneena hän jatkaa kiertuettaan tänä vuonna kuuden konsertin verran. Luvassa on erilaisia versioita tutuista ja niistä vähän tuntemattomistakin joululauluista, joihin Skog on tehnyt itse sovitukset digiharmonikalle ja laululle.

Skog on 29-vuotias muusikko, joka on tuttu varsinkin heavy metal-ympyröistä. Skog on aikoinaan soittanut Turisas– ja Ensiferum-yhtyeissä, ja viime vuonna hän oli vierailijana Nightwishin Suomen-keikoilla. Soolotuotantona Skog teki syyskuussa ”The Greatest Movies of All Time” -kiertueen ja kiersi kuusi eri konserttisalia, joista muun muassa Espoon Sellosali oli lähes loppuunmyyty.

Skog esiintyy keikoillansa digiharmonikallaan, joka mahdollistaa sen, että kaikki kuulostaa siltä kuin mukana olisi isompikin orkesteri. Vaikka soitin on haitari, ei välttämättä sitä itse haitarin soundia edes kuule.

”Tervetuloa kokemaan erilainen joulutunnelma mun kanssa! Luvassa yllätyksellisiä kappalevalintoja ja mitä mielenkiintoisimpia versioita niistä ihanista joulubiiseistä!”

Konserttipaikkakunnat:
7.12. Perttelin kirkko, Salo (klo 18.00)
8.12. Nummen kirkko, Nummi-Pusula (klo 18.00)
14.12. Nummelan seurakuntakeskus, Nummela (klo 18.00)
20.12. Joutjärven kirkko, Lahti (klo 19.00)
21.12. Artjärven kirkko, Artjärvi (klo 18.00)
22.12. Korian kirkko, Kouvola (klo 18.00)

Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy/vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 euroa. Ohjelman voi ostaa ovelta ennen konserttia.

Kommentoi julkaisua