Dion entinen basisti: ”Dio olisi hyväksynyt hologrammin”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.8.2017

Viime aikoina metallimaailmaa on puhuttanut vuonna 2010 menehtyneen Ronnie James Dion paluu hologrammin muodossa. Hologrammi-Dio teki ensiesiintymisensä viime vuoden Wackenissa Saksassa. Marraskuussa hologrammi ja Dion vanhat bändikaverit aloittavat Dio Returns-maailmankiertueen Helsingistä.

Hologrammi on saanut osakseen paljon kritiikkiä. Monien fanien mukaan hologramissa on kyse pelkästään hävyttömästä rahastuksesta. Nyt sanaisen arkkunsa aiheesta on avannut myös Dion entinen basisti Jeff Pilson, joka suhtautuu hologrammiin myönteisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Pilson soitti Dion bändissä vuosina 1993-1994, 1996-1997 ja 2004. Pilson kertoi Music Mania-podcastissa, ettei ole nähnyt hologrammia paikan päällä, mutta pitää sitä näkemiensä kuvien ja videoiden perusteella hienona.

Pilson myös uskoo, että Dio itse olisi hyväksynyt hologrammin käytön:

”Ronnie loved technology, and I think, deep down, he would have loved the thought that that could have happened. And knowing him, ’cause he was quite an imaginative guy, he probably did imagine that something like that could happen. And honestly, I think Ronnie would have approved.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Podcastin voit kuunnella kokonaisuudessaan alta: