Dion hologrammissa oli Wendy Diolle kyse vain kokeilusta – ei suunnittele sen jatkamista: ”Aion seuraavaksi tuoda aidon Ronnien lavalle”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 29.7.2022

Metallimaailmassa puhuttiin pitkään Ronnie James Dion hologrammista, jota käytettiin Dion taustabändin kiertueilla. Monen mielestä Dion korvaaminen hologrammilla oli mahdotonta ja päätös käyttää sitä loukkasi edesmennyttä laulajasuuruutta.

Hologrammi siirrettiin kuitenkin jonkin aikaa sitten sivuun. Nyt Ronnie James Dion manageri ja leski Wendy Dio kertoo The Rockman Power Hourille, että kyseessä oli vain kokeilu, joka ei tule toistumaan.

”Se oli kokeilu, jonka teimme. Se oli 50/50 – jotkut ihmiset vihasivat sitä, jotkut rakastivat sitä. Se oli jotain, mitä me teimme. En halua tehdä sitä uudelleen. Aion seuraavaksi tuoda aidon Ronnien lavalle. Minulla on videomateriaalia Rainbow’sta, Black Sabbathista, DIOsta ja jopa ELFin jutuista, ja haluan koota ne yhteen livebändin kanssa ja ottaa ne esiin, koska uskon, että se olisi jotain, mitä nuoret todella haluaisivat nähdä – sellaista, mitä he eivät ole koskaan ennen nähneet.”