Dire Straits Experience syksyllä Suomeen! – Helsingin Kulttuuritalon konsertti aikaistuu päivällä: Perjantai 23. päivä lokakuuta

Photo Credit: Martie

on kokeneista brittimuusikoista koottu tribute-yhtye, joka taidolla ja tyylillä herättää henkiin lähes 30 vuotta sitten toimintansa lopettaneen, kitaristi Mark Knopflerin johtaman legendaarisen Dire Straits –yhtyeen ikivihreät mestariteokset ja omaperäisen soundin.

Kokoonpanon konsertit Suomessa ovat olleet huikeita menestyksiä, salit ovat täyttyneet, ja yleisö on ollut haltioissaan. Dire Straits Experience täyttää esikuvansa isot saappaat mallikkaasti!

Ensi syksynä Suomeen palaava Dire Straits Experience konsertoi Tampere-talossa keskiviikkona 21. lokakuuta, Porin Promenadikeskuksessa torstaina 22. päivä lokakuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa perjantaina 23. päivä lokakuuta 2020.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan yhtyeen oli tarkoitus konsertoida Helsingissä 24. lokakuuta, mutta päivää on nyt siis aikaistettu.

Kulttuuritalon konserttiin lauantaiksi ostetut liput käyvät sellaisenaan perjantaina järjestettävään konserttiin.

LIPPUJEN PALAUTUS

Mikäli asiakas ei pääse perjantain konserttiin, voi liput käydä palauttamassa 7.3.2020 mennessä Ticketmasterin myyntipisteessä tai oheisella palautuslomakkeella

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO
Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

Palautusohje:
– Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään yllä olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
– Rahat palautetaan ainoastaan lipun ostajalle.
– Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.

*DIRE STRAITS EXPERIENCE –promovideo:

LIPUT
Liput 59,90 euroa alkaen.
Konsertti alkaa kello 19.00.

www.ticketmaster.fi

Kommentoi julkaisua