Diskohevin kovin DJ-duo Stereo Terror ja Lähiöbotoxin Seksikäs Suklaa tekivät juhannuksen the bilebiisin ”The Summer Song”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.6.2024

DJ-duo Stereo Terror julkaisi viime kuussa ”Eternally”-singlensä yhdessä Battle Beastin Noora Louhimon kanssa, ja nyt kaksikko suuntaa keskikesän juhliin yhdessä Lähiöbotoxin Seksikäs-Suklaan kanssa! ”The Summer Song feat. Seksikäs-Suklaa” on silkkaa tico-ticoa, ja tänään Nummirockissa nähtävä Stereo Terror lähtikin tekemään biisiä puhtaasti kesärallifiiliksellä.

Mietittiin, että mitä jos oikeasti tehdään sellainen ralli, joka maistuu hyvin kylmän sangrian kanssa rannalla. Sävellettiin vähän demoja, mentiin jälleen itse mestarin Lauri Hämäläisen luo Sonic Pumpille ja alettiiin hulluttelemaan”, Saku ja Henry kertovat.

Koko homman teemasana oli räävittömyys, joten biisiä tehdessä homma eskaloitui myös Hawaiji-paitoihin, joista tulikin koko homman juju. Kaikki stereotypiat otettiin käyttöön ja niistä nautitaan nyt täysillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Me pidettiin huoli, että tämä on the bilebiisi. Loppusilauksena Seksikäs-Suklaa innostui biisistä niin sanotusti perkeleesti, joten pakkohan hänet oli ottaa mukaan meuhkaamaan.”

Seksikäs-Suklaa oli välittömästi juonessa mukana.

Me ollaan tunnettu jo kauan äijien kanssa, ja olen digannut aina siitä heidän energiastaan, mikä täyttää huoneen. Kun kuulin, että äijillä on biisi tulossa, mä olin heti messis”, Seksikäs-Suklaa kertoo ja muistelee miten korona-aikana oli joulupukkinakin Stereo Terrorin tyyppien luona tutkimassa heidän joulunviettoaan. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Lopputulos on oikein herkullinen kesäinen biisi drinkin kylkeen… Vai drinkki biisin kylkeen?”, Stereo Terror -kaksikko summaa.