Disturbedin David Draiman avautuu viimeaikaisista kamppailuistaan masennuksen ja itsemurha-ajatusten kanssa: ”Riippuvuus ja masennus voivat tulla kenelle tahansa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 11.5.2023

Disturbedin laulaja David Draiman piti tunteikkaan puheen yleisölle toukokuun 04. päivä järjestetyn Disturbed-keikan aikana Milwaukeessa järjestetyssä Hog Fest -tapahtumassa.

Setin aikana Draiman puhui avoimesti yleisölle avaamalla hänen ja hänen bänditovereidensa kamppailua masennuksen ja riippuvuuden kanssa.

”Syy taistella. Me kaikki tarvitsemme sellaisen. Riippuvuutena ja masennuksena tunnetut demonit ovat hyvin, hyvin todellisia. Ne ovat sairauksia, jotka eivät eroa syövästä. Masennusta ei voi nähdä. Et voi nähdä riippuvuutta. Se mätänee sisällä. Se muodostaa etäpesäkkeitä, valtaa kehosi ja mielesi, sielusi”, Draiman kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”En tiedä sinusta, mutta minä olen kyllästynyt menettämään kaikki rakkaani masennukselle ja riippuvuudelle. Jokainen bändin jäsen tällä lavalla on käynyt läpi näitä tunteita ja demoneita. Kaipaan menettämiämme ystäviä. Kaipaan Chesteria [Bennington, Linkin Parkin laulaja], kaipaan Scottia [Weiland, Stone Temple Pilotsin laulaja], kaipaan Chrisiä [Cornell, Soundgardenin laulaja/kitaristi].”

”Ja jos voin olla täysin rehellinen, pari kuukautta sitten olin vähällä liittyä heihin. Riippuvuus ja masennus voivat tulla kenelle tahansa, hyvät naiset ja herrat. Kukaan ei ole niille immuuni, vaikka heidän elämänsä näyttäisi kuinka kauniilta ulospäin. Olivatpa ne kuinka siunattuja tahansa. Se ei ole meidän hallinnassamme. Nyt kättä nostamalla, kuinka moni teistä on ollut itse tekemisissä riippuvuuden ja masennuksen demonien kanssa tai tuntee jonkun, joka on ollut? Pitäkää ne ylhäällä. Katsokaa nyt ympärillenne tällä areenalla.

Kuten näette, ystäväni, ette ole yksin.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat