Dita Von Teese: ”Syytökset Marilyn Mansonia kohtaan eivät täsmää omiin kokemuksiini”

Hyväksikäyttösyytösten keskiössä pysyvän Marilyn Mansonin ex-vaimo on tuonut julkisuuteen oman näkemyksensä syytöksistä. Näyttelijä Evan Rachel Wood ja useat muut naiset syyttivät maanantaina Mansonia julkisesti hyväksikäytöstä, sekä seksuaalisesta ja fyysisestä väkivallasta.

Manson itse kutsui syytöksiä ”karmeiksi totuuden vääristelyiksi”. Von Teese ja seurustelivat 7 vuotta, joista pari oli naimisissa noin vuoden ajan. Von Teese kertoo jakamassaan lausunnossa, etteivät Mansonia kohtaan esitetyt syytökset vastaa hänen henkilökohtaisia kokemuksiaan Mansonin kanssa:

”Olen prosessoinut maanantaisia, Marilyn Mansonia koskevia uutisia. Teille, jotka olette ilmaisseet huolta hyvinvoinnistani, kiitän teitä ystävällisyydestänne. Toivon teidän tietävän, etteivät julki tuodut yksityiskohdat täsmää henkilökohtaiseen kokemukseeni seitsemän vuotta kestäneen suhteemme aikana. Mikäli näin olisi, en olisi mennyt hänen kanssaan naimisiin joulukuussa 2005.”

”Lähdin vuotta myöhemmin uskottomuuden ja huumeongelman vuoksi. Hyväksikäytöllä tai laiminlyönnillä ei ole paikkaa yhdessäkään suhteessa. Toivon niistä kärsineiden ottavan askelia kohti parantumista, ja itsensä ymmärtämistä. Tämä on ainoa lausuntoni tästä aiheesta. Kiitän teitä sen noudattamisesta.”

https://www.instagram.com/p/CK2baFfg8m-/

Kommentoi julkaisua