Djent-jyrä Periphery Tavastialle toukokuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.12.2016

periphery_circusProgressiivasta rockia ja metallia soittava Periphery palaa ensi keväänä Suomeen, kun yhdysvaltalaisbändi nousee Tavastia-klubin lavalle torstaina 11. toukokuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 14. joulukuuta.

Syksyllä 2015 ensimmäisen oman Suomen-keikkansa loppuunmyydyllä Tavastialla soittanut ja aikaisemmin maassamme Devin Townsendin ja Dream Theaterin lämmittelijänä vieraillut Periphery on parhaillaan ajankohtainen uudesta ”Periphery III: Select Difficulty” -levystä. Brittiläinen Kerrang!-lehti totesi ylistävässä arviossaan albumin olevan bändin uran raskain kokonaisuus, ja kotimainen Imperiumi-verkkomedia nimesi Peripheryn djent-musiikkityylin johtotähdeksi verraten bändin ilmaisua Meshuggahiin. Kesällä 2016 julkaistun albumin avausraita on parhaillaan Grammy-ehdokkaana parhaan metallikappaleen sarjassa.

Illan aluksi lavalle nousee kaksi muutakin ulkomaista yhtyettä. Yhdysvaltalainen progemetal-bändi The Contortionist on toistaiseksi julkaissut kolme albumia, ja Metal Blade -levymerkille kiinnitetty Destrage on Italian menestyneimpiä raskaan musiikin yhtyeitä.

LIPUT:
Myyntiin ke 14.12.2016 klo 9.00
– ennakkoon Tiketistä alk. 25 EUR
– ovelta 28 EUR

www.periphery.net
www.facebook.com/thecontortionist
www.destrage.com
www.tavastiaklubi.fi
www.fullsteam.fi