DÖ:ltä levyllinen kosmista doomia syyskuun lopussa: upouusi musiikkivideo nyt katsottavissa

Pääkaupunkiseutulainen -yhtye julkaisee syyskuun 20. päivä ”Astral Death Cult” -nimisen kakkosalbuminsa niin CD:nä, LP:nä kuin kasettinakin. Hitautta ja raskautta on luvassa tälläkin kertaa enemmän kuin riittävästi, kun bändi syöttää levyllisen stoner rockin, doom- ja sludge metalin seostaan, jonka mausteina on käytetty niin psykedeliaa kuin myös death/black metalia.

”’Astral Death Cult’ ylistää voimia ja ilmiöitä, joiden armoilla me tällä pienellä sinisellä täplällä elämme. Kaikki elämä on syntynyt kosmoksessa ja kosmos tulee sen myös lopulta päättämään”, yhtye tiivistää kakkosalbuminsa sanoman.

”’Atmosfear’ kertoo tyhjyydestä, ihmisen mitättömyydestä ja nöyryyden puutteesta. Sekä myös siitä, kuinka tähtien lapset palavat lopulta kotiinsa.” – basisti-laulaja Deaf Hank

Levynjulkkareita vietetään Kuudennella Linjalla Helsingissä 3.10. Blowup Vol. 5 Pre Festival Club -tapahtumassa, jossa ovat mukana myös Japanin aina murhaava Church of Misery sekä Pussies. Tämän lisäksi on mahdollista nähdä myös Tampereella Dog’s Homessa 19.10., Jyväskylän Ilokivessä 2.11. sekä vielä Seinäjoella 16.11. Bar 15:ssa.

Kappalelista:
1. Intergalacticlude
2. Atmosfear
3. Drifting (in a Methane Ocean)
4. Cosmic Communion
5. Planet Eater
6. Beyond the Cosmic Horizon

KOKOONPANO
Deaf Hank – basso & laulu
Big Dog – kitara
Joe E. Deliverance – rummut

DISKOGRAFIA
”S/T” EP (2014)
”Den” EP (2015)
”Tuho” (2016)
”Astral Death/Birth” EP (2017)
”Astral Death Cult” (Lay Bare Recordings/Mercyful Tapes/Döömernaut Records 2019)

https://www.facebook.com/astraldeathcult/
https://www.instagram.com/astraldeathcult/
https://doofficial666.bandcamp.com/

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: