Doom Unitin Jape Ylinikka KaaosTV:lle: ”Ei ole järkeä väkisin julkaista CD:tä mikäli sitä ei kukaan osta”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.10.2019

Tamperelainen rock-yhtye Doom Unit julkaisi 10 vuotta sitten debyyttialbuminsa, jolla se päätyi listakärkeen ja keikkalavoille. Yhtyeen debyyttisingle ”Killing Time” on striimannut tähän mennessä liki kaksi miljoonaa. Kolme albumia julkaisseen yhtyeen uusin kappale ”Black Day Comes” ilmestyi syyskuun lopulla.

Pyöreitä juhliakseen kokoonpano nähdään pitkästä aikaa livekiertueella. Keväällä 2020 luvassa on ”10 vuotta, 10 keikkaa” -kiertue, joka alkaa Helsingistä 21.2. ja kiertää Tampereen, Jyväskylän, Iisalmen, Hämeenlinnan, Kouvolan ja Kuopion kautta Radio Rock -risteilylle, jonka jälkeen miehet saapuvat maihin esiintyen vielä Turussa ja Uudessakaupungissa.

Kaaoszinessa pyörivä KaaosTV tapasi yhtyeen laulaja-kitaristi ja biisintekijä Jape Ylinikan videohaastattelun merkeissä Tampereen Torni -hotellissa sijaitsevassa Paja Barissa ja keskustelimme bändin kymmenen vuotta kestäneestä taipaleesta sekä millaisin odotuksin yhtye tulevalle juhlakiertueelle on suunnistamassa. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

KaaosTV:n tilaajaksi YouTubessa voit käydä liittymässä täällä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.