Dopen solisti Edsel Dope sivaltaa Static-X:n entistä kitaristia: ”Wayne vihasi sinua helvetisti”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.7.2020

Yhdysvaltalaisen vaihtoehtometalliyhtye Dopen keulakuva Edsel Dope on kertonut kärkkään mielipiteensä Static-X:n entisestä kitaristista, Tripp Eisenista. Eisen oli ottanut julkisesti kunnian siitä, että Dope päätyi mukaan Static-X:n hiljattaiselle kiertueelle, ja tästä Edsel ei ollut mielissään. Tämän lisäksi Eisen oli ottanut osittain kunniaa Static-X:n tuoreen ”Project Regeneration, Vol. 1:nsävellystyöstä

Dopen julkaisema vastine Eisenin kommentille on pitkä ja täynnä kirosanoja:

”Haista vittu! Sinut on tuomittu kahdesti seksuaalirikoksista, sinä paska! Pidä nimeni ulkona kyvyttömästä suustasi! Annoin sinulle potkut 20 vuotta sitten, koska olet egoistinen ja lahjaton idiootti, ja Static-X antoi sinulle potkut yli 15 vuotta sitten, koska olit 40-vuotias pervo, joka pidätettiin seksistä useiden 14-vuotiaiden fanityttöjen kanssa. Surkeaa!”

Samanlaisen kielenkäytön ja pointtien jälkeen Dope kirjoittaa:

”Tiedoksesi. Wayne ja minä keskustelimme sinusta kiertueella vuonna 2014, joten minä tiedän täsmälleen, mitä hän sinusta ajatteli. Wayne vihasi sinua helvetisti ja hän ei halunnut enää olla kanssasi tekemisissä. Olet anellut ihmisiltä huomiota itsellesi ja uudelle bändillesi jo kolmen vuoden ajan. Yrität sitoa itsesi lähes kaikkeen, mitä Static-X tai Dope tekevät.”

Static-X:n uusi albumi ”Project Regeneration Vol. 1” julkaistiin hetki sitten. Joidenkin huhujen mukaan Edsel Dope olisi myös korvannut vuonna 2014 kuolleen Wayne Staticin bändin kiertueilla.