Drawn Awakelta uusi EP marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.10.2014

Drawn Awake 2014Tampereen kuumassa kesässä vuonna 2011 perustettu Drawn Awake julkaisee kolmannen ”The New Era” -nimisen EP:nsä 11.11.2014. Yhtyeen aggressiivisuutta ja kiemuroita kaihtamaton, mutta melodioillaan ja tyylitajullaan vakuuttava melodinen death metal on ehtinyt ihastuttamaan niin Imperiumi.netin kuin Lammaszinenkin antamaan aiemmille julkaisuille kuukauden demo -titteleitä. Kolmannella ja viimeisellä pienjulkaisuillaan ennen albumisarjaan siirtymistä Drawn Awake on työstänyt pieteetillä kaikkia osa-alueita entistäkin terävämpään kuntoon.

”Kolmas julkaisumme aloittaa nimensä mukaisesti Drawn Awaken uuden aikakauden. Se on edeltäjiään kehittyneempi, kiinnostavampi ja pidemmälle työstetty kokonaisuus. Porukka on hitsautunut kuluneen vuoden aikana hyvin yhteen ja se on tuonut rutkasti uutta virtaa sekä sävellys- että sovitustyöhön ja myös livemeininkiin.”, bändin kitaristi Henri Vuorela sanoo.

Kuuntele EP:n nimikappale osoitteessa https://soundcloud.com/drawnawake/new-era

Levyn julkistusta juhlistetaan O’Harasissa Tampereella 29.11. Tätä ennen yhtye on mahdollista nähdä myös Tampereen Varjobaarissa 9.10., Heilassa Nokialla 17.10.,Parkanon Paroonissa 14.11. sekä Tallinnan Rock Club Tapperissa 15.11.

”THE NEW ERA” BIISILISTA
1. The New Era
2. You Will Fall
3. Diversion

KOKOONPANO
Kai Palo – laulu & basso
Henri Vuorela – kitara
Lassi Tiainen – kitara
Ville Aatsinki – rummut

DISKOGRAFIA
Circle EP (2012)
Reflection EP (2013)
The New Era EP (2014)

https://www.facebook.com/DrawnAwake
http://www.drawnawake.com/

Luetuimmat

Uusimmat