Dream Theaterin James LaBrie kommentoi bändin Grammy-voittoa: ”Luulen, että se on meille uusi tunnustuksen taso”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 11.4.2022

Yhdysvaltalainen progemetalli-jätti Dream Theater voitti tovi sitten Grammy-pystin ”Alien” -kappaleestaan. Voitto saatiin kategoriassa ”Best Metal Performance”.

Bändin keulakuva James LaBrie kommentoi voittoa Myglobalmind -sivustolle seuraavasti:

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”No, tunne oli ylitsevuotava, ja se oli melko surrealistista, ja kesti jonkin aikaa ennen kuin tajusin sen – taisi mennä pari päivää ennen kuin tajusin, että ’Vau. Okei. Niin todella tapahtui.’ Kolmas kerta toden sanoo, sillä olimme ehdolla pari kertaa aiemmin ’On The Backs Of Angelsilla’ ja ’The Enemy Insidellla’.

”Kun se tapahtui ja nimemme kuulutettiinja sitten John [Petrucci] meni lavalle, hän piti mielestäni uskomattoman kiitospuheen. Hän oli vamistautunut hyvin ja sanoitti ajatuksensa hyvin, kuten aina; hän on erittäin älykäs yksilö.

”Se on uskomaton tunne. Luulen, että se on meille uusi tunnustuksen taso ja niin sanotusti uusi sulka hattuun. Se on vain hieno tunne ja vahvistus sille, millainen bändi olemme ja miten olemme olleet olemassa jo jonkin aikaa. Ja on hienoa saada Grammy-palkinto tunnustuksena.”

Dream Theaterin uusi albumi ”A View From The Top Of The World” julkaistiin lokakuussa 2021.