Dream Theaterin Jordan Rudess bändin seuraavasta albumista: ”Luulen, että palaamme hieman juurillemme, ja se tarkoittaa myös raskaampaa soundia”

Metal Wani haastatteli progressiivisen metallin pioneerin Dream Theaterin kosketinsoittajaa, Jordan Rudessia. Haastattelun on litteroinut Blabbermouth.net.

Kysyttäessä, inspiroiko yhtyeen tuore ”Images, Words & Beyond”  -kiertue bändin seuraavaa albumia:

”’Images And Wordsiin’ palaaminen oli meille merkityksellistä. Ja fanitkin tykkäsivät siitä. Se oli todella jännittävä show. Fanien kasvoista ja energisyydestä näki, että he olivat todella innostuneita ja täysin mukana. Luulen, että koska meillä on seuraava albumi edessä, tuon kiertueen taika on jotain sellaista, joka vie meitä lähemmäs juuriamme ja sitä, mistä bändissä oli kyse noina päivinä. Joten oli siistiä, että teimme sen. Toukokuussa tai kesäkuussa suuntaamme studioon ja alamme valmistamaan jotain ihan muuta – seuraavaa albumia – ja siitä tulee hauskaa.”

Seuraavan albumin musiikillisesta suunnasta Rudess kertoo:

”Luulen, että meitä kiinnostaa lyödä päämme yhteen ja löytää jotain sellaista, joka tuntuu edustavan sitä, mitä me olemme. Luulen, että hieman raskaammalla puolella. En usko, että mitään konseptialbumin tapaista, koska teimme jo ’The Astonishingin’ ja meillä oli hauskaa, ja se oli upea ja luova projekti. Luulen, että palaamme hieman juurillemme, ja se tarkoittaa myös raskaampaa soundia, mutta ilman, että menetämme otteen melodiasta. on Dream Theater  se on aina luova sekoitus erilaisia asioita. Tässä kohtaa voin sanoa vain, että haluamme löytää sen, mikä meidän ja meidän musiikkimme ydin on, ja edustaa sitä.”

Kommentoi julkaisua