Dreamshade – The Gift Of Life

Sveitsiläinen ja uusi levy, mainiota. Luvassa on varmaankin todella nasevaa mättöä melodisen death metal-jyskeen merkeissä – tai ainakin sinne päin. Tarkemman tutkiskelun jälkeen on todettava: ei sinne päinkään.

Yhtyeen tullessa Sveitsistä, niin sana puolueeton luultavasti kuvaa tätä albumia kaikkein parhaiten. Genrensä kevyemmästä päästä ponnistava yhtye ei saa tarpeeksi metrejä voittaakseen edes Suomen mäkijoukkuetta.

Luganon pojat ovat ihan hyviä soittamaan ja toimii niille, jotka tykkäävät. Mitään isompia säväreitä levyllinen Dreamshadea ei tuota. Avausraita ”Photographs” on ehkä ainut kappale, mikä iskee joka jantteriin. Fiiliksien mukaan saattavat muutkin biisit ponnistaa pinnalle silloin tällöin.

Todella kevyttä settiä; livekunnosta ei väliä sillä sitä tässä ei nyt arvostella. Kannattaa toki tutustua, mutta sillä varauksella, että ei tämä sinussakaan mitään kummempia fiiliksiä herätä. Kyllä sitä kevyttäkin välillä kuuntelee, mutta jos ei ole mitään väliä niin nakkaa soittimeen. Kyllä tätä nyt kuuntelee, mutta ei ehkä ihan joka päivä, viikko, kuukausi tai vuosi.

5/10

Kappalelista:
1. Photographs
2. Your Voice
3. The Gift of Life
4. Sandcastles
5. Consumed Future
6. Our Flame
7. Late Confessions
8. Sincere
9. Elisabeth
10. Wants & Needs
http://www.dreamshade.ch/

Kirjoittanut: Jarmo Hänninen

Kommentoi julkaisua