Drop Dead, Gorgeous julkaisi biisilistan

Drop Dead, Gorgeous julkaisee uuden albuminsa ”The Hot N’ Heavy” kesäkuun 2. päivä Suretone Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi levyn biisilistan.

1. Killing a Classic

2. Southern Lovin’ (Belle of the Ball)

3. Beat The Devil Out Of It

4. Two Birds, One Stone

5. Sue Simmons! Watch Your Mouth

6. Fame

7. (The) Internet Killed The Video Star

8. Can’t Fight Biology

9. There’s No Business Like Snow Business

10. Interlude 1

11. Dirtier Than You Want To Know

12. We’re Planning, God’s Laughing

Kommentoi julkaisua