Dull of Downin tuplasingle saanut radiosoittoa Etelä-Amerikassa – uutta musiikkia julkaistu lisää

Lappeenrantalaisen rocktrio Dull of Downin kolme kuukautta sitten (10.7.2020) julkaisema tuplasingle ”High Heels” on otettu hyvin vastaan radioissa. Erityisen kannustavaa vastaanotto on ollut Etelä-Amerikassa, jossa on tunnetusti vahva rock- ja metallimusiikin fanikulttuuri. Etelä-Amerikan lisäksi bändin musiikki on saanut radiosoittoa eri mantereilla sekä myös Euroopassa.

julkaisi 16.10.2020 historiansa toisen singlen. Single pitää sisällään kaksi kappaletta, ”Beauty And The Beast” ja ”Waiting Is Over”. Yhtyeen musiikin julkaisijana toimii joensuulainen levy-yhtiö Pilfink Records. Singlet on julkaistu digitaalisina.

Bändin mukaan kyseessä ei ole tietoinen valinta juuri Etelä-Amerikan suhteen, asiat ovat vaan menneet niin. ”Laitoin tutulle brasilialaiselle radiotoimittajalle viestiä, että tällaista rock`n rollia täällä Suomessa tehdään. Hän pisti tuotoksemme radiosoittoon, ja kohta muiltakin radiokanavilta alkoi tulla yhteydenottoja. Näitä kyselyjä tulee itse asiassa koko ajan lisää. Olemme tietenkin iloisia ja otettuja tästä positiivisesta pöhinästä”, laulaja/kitaristi Lasse Hyytinen sanoo.

Kommentoi julkaisua