Dungen saapuu Pohjoismaiden talvikiertueellaan Suomeen

Kirjoittanut Niko Kuusela - 26.10.2022

Huimista live-esiintymisistään tunnettu psykedeelinen folk-rockyhtye Dungen nähdään Suomessa ensi talvena kahdesti osana sen Pohjoismaissa toteutettavaa kiertuetta. Yhtye esiintyy Tavastialla, Helsingissä 1. päivä helmikuuta ja sitä seuraavana päivänä Tampereen uudella Tavara-asemalla. Illat avaa kummassakin kaupungissa Pekka Laine & The Enchanted. Lipunmyynti keikoille alkaa Tiketissä perjantaina klo 10.00.

Ruotsalainen Dungen on ollut kotimaassaan vuodesta 1999 lähtien yksi korkealaatuisen rockmusiikin tuottajista. Bändin musiikki liukuu luontevasti eri genrerajojen yli, joten sen musiikissa voi kuulla viitteitä niin psykedeelisestä rockista, ruotsalaisesta kansanmusiikista, progesta kuin vaihtoehtorockistakin. Ruotsinkielisistä lyriikoistaan huolimatta bändi on ollut pitkään kansainvälisesti suosittu ja kerännyt vankkaa fanikuntaa myös Ruotsin rajojen ulkopuolelta.

Bändin uusin albumi ”En Är För Mycket Och Tusen Aldrig Nog” julkaistiin lokakuun alussa, ja se nousi kotimaassaan listojen yhdeksänneksi. Albumi on bändin ensimmäinen pitkäsoitto seitsemään vuoteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

DUNGEN (SE)

Pekka Laine & The Enchanted

ke 1.2.2023
Tavastia, Helsinki
liput Tiketistä ennakkoon alk. 27,50 eur
ovelta 29,00 eur

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

to 2.2.2023
Tavara-asema, Tampere
liput Tiketistä ennakkoon alk. 28,00 eur
ovelta 30,00 eur

Luetuimmat

Uusimmat