Dying Passion sekä Embassy Of Silence kiertävät Suomea huhtikuussa

Embassy Of Silence 2014Pitkänlinjan progressiivista rokkia/metallia soittava Tsekkiläinen Dying Passion ja samoilla vesillä souteleva Embassy of Silence yhdistävät voimansa ja kiertävät huhtikuussa Tsekeissä ja Suomessa.  julkaisi seitsemännen studioalbuminsa ”Transient” marraskuussa 2013. Yhtye on menestynyt mm. voittamalla Tsekeissä Grammy-gaalassa toisen palkinnon hard rock-kategoriassa. DP:n soundi nojaa tukevasti Zuzana Jelinkovan upeaan ääneen.

on julkaissut urallaan kaksi studioalbumia (Euphorialight ja Antler Velvet), ja työstää parhaillaan kolmatta albumiaan yhtyeen omalla studiolla.
EoS:n musiikki edustaa mahdollimman hankalasti lokeroitavaa tyyliä, mutta pääasiallisesti seikkaillaan progressiivisen rokin ja metallin välimaastossa laulajatar Ines Lukkasen kauniin äänen johdolla.

Lavalla yhtyeitä yhdistää energinen, lähes aggressiivinen show ja monipuoliset biisivalinnat. Kiertueen viimeiset yhteiskeikat kulkevatkin nimellä Chaotic Carnival, show:t tulevat mm. sisältämään sirkusesiintyjiä ja kaoottista meininkiä hyvällä maulla sekä hauskanpidon merkeissä.

Kiertueen päivämäärät ovat seuraavat:

17.4. Praha Chapeau Rouge
18.4. Brno Eleven Club
19.4. Karviná Hard Café
24.4. Helsinki Club Liberté

Chaotic Carnival:
25.4. Freaky Friday Hyvinkää Jalostamo
26.4. Schizo Saturday Riihimäki Escape
+
24.5. Tampere Varjobaari (ilman Dying Passionia).

Dying Passion – Transient teaser:
http://www.youtube.com/watch?v=5ZleoN4lzYQ

Embassy of Silence – Unconverted:
http://www.youtube.com/watch?v=6uEB7QqBCnE

Kommentoi julkaisua