Earthsiden uudella kappaleella mukana Soilworkin Björn Strid

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.10.2015

earthside-2015Yhdysvaltojen Uudesta-Englannista kotoisin oleva cinematic rockiksi itseään kuvaileva Earthside on julkaissut uuden kappaleensa ”Crater”, jota tähdittää myös Soilworkin vokalisti Björn ”Speed” Strid. Biisi on yhtyeen debyyttialbumilta ”A Dream in Static”, joka tullaan julkaisemaan 23. lokakuuta. Kuuntele kappale ja lue lisää aiheesta täältä:

Yhtyeen riveistä ei löydy varsinaista laulajaa, vaan tulevalla levyllä kuullaan nimekkäitä vierailijoita joista Björn Strid suinkaan ole ainoa. Aikaisemmin julkaistiin jo video kappaleesta ”Mob Mentality” jossa vokaalit on hoitanut Sevendustin Lajon Witherspoon:

Kyseessä on korkean profiilin debyytti, sillä jo mainittujen Stridin ja Witherspoonin lisäksi levyllä tullaan kuulemaan myös TesseracT-yhtyeestä tuttua Daniel Tompkinsia. Tuotantopuolesta taas ovat olleet vastuussa David Castillo (OpethKatatoniaBloodbath) sekä Jens Bogren (OpethSoilworkThe OceanDevin Townsend). Lisätietoja yhtyeestä ja tulevasta albumista löytyy Earthsiden kotisivuilta.

Luetuimmat

Uusimmat