Power Trip - Tuska 2019.

Edesmenneen Power Trip -laulaja Riley Galen perhe ei ollut tietoinen bändin aikeista soittaa yllätyskonserttia: ”Olisimme halunneet keskustella siitä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.12.2023

Crossover-yhtye Power Tripin jäsenet päättivät soittaa yllätyskonsertin 1. joulukuuta Texasissa. Bändin jäsenet soittivat viisi kappaletta yhtyeen tuotannosta yhdessä Skourgen laulaja Seth Gilmoren kanssa.

Power Trip soitti Fugitiven jälkeen viisi kappaletta, joihin lukeutuivat  ”Soul Sacrifice”, ”Executioner’s Tax”, ”Hornet’s Nest”, ”Manifest Decimation” and ”Crucifixation”.

Nyt kuitenkin bändin edesmenneen laulaja Riley Galen perhe kertoo, että heitä ei oltu informoitu yllätyskonsertista ollenkaan.

”Ketään Galen perheenjäsentä ei kuultu tai edes kutsuttu missään vaiheessa suunnittelussa tai sitä edeltävässä vaiheessa. Meiltä ei kysytty ajatuksiamme tai tunteitamme sen tapahtumisesta. Jos meitä olisi kysytty, olisimme halunneet keskustella siitä, kuka toimisi laulajana, koska Riley oli esittänyt hyvin tarkat pyynnöt juuri tätä skenaariota varten. Meiltä ei kysytty ajatuksiamme tai tunteitamme konsertin toteutumisesta. Jos niin olisi tehty, olisimme halunneet keskustella siitä, kuka toimisi vokalistina, koska Riley oli esittänyt hyvin tarkat pyynnöt juuri tätä skenaariota varten”, The Riley Gale Memorial Foundation ja Galen perhe kommentoivat.

”Olisimme pyytäneet, että konsertti tapahtuisi Dallasissa, jossa Riley ja Power Trip syntyivät, ja jossa Riley oli mukana rakentamassa hardcore- ja metalliyhteisöä ennen kuin hän edes nousi lavalle esiintyjänä. Olisimme halunneet, että se olisi ollut yllätys ja hieno lisä Riley Gale & Friends Day -konserttiin, joka on Riley Gale Memorial Foundationin tärkein varainkeruutapahtuma, ja joka tukee Rileyn tärkeinä pitämiä asioita sekä nousevia yhtyeitä Riley Gale Band Touring Grant -apurahalla.”

”Rileyn perhe olisi halunnut tilaisuuden osoittaa kiitollisuutemme teille, Rileyn faneille, jotka jatkatte Rileyn tukemista kuuntelemalla ja ostamalla albumeita, koska tiedämme, kuinka paljon hänen sanoituksensa ja musiikkinsa merkitsivät hänen faneilleen. Rileyn perhe ei ollut mukana, ja se on valitettavaa, mutta ne teistä, jotka rakastavat Rileya ja sitä, mitä hän edusti, voitte osoittaa rakkautenne ostamalla albumeja suoraan Southern Lord Recordsilta ja liittymällä osaksi Riley Gale Memorial Foundationia.”

Koko kommentin voit lukea alhaalta.

Gale menehtyi vuonna 2020.

Luetuimmat

Uusimmat