Edesmenneen Slipknot basistin vaimo pyysi turhaan apua yhtyeen muilta jäseniltä Paul Grayn kuolemaan johtaneeseen huumeongelmaan

SlipknotYliannostukseen vuonna 2010 Iowassa hotellihuoneessa kuolleen Slipknot-basisti Paul Grayn leski Brenna Gray on paljastanut hiljattain Paul Grayta hoitaneen lääkäri Daniel Baldin oikeudenkäynnissä,  että hän oli pyytänyt apua yhtyeen jäseniltä Paul Grayn huumeongelmaan ennen miehensä kuolemaa. Oikeudenkäynnissä Brenna myös kertoi, että hänen miehelleen järjestettiin interventio, kun hän löysi huumeneulan pariskunnan kodin vessasta. Tähän pyydettiin avuksi myös Slipknotin jäseniä, mutta paikalle saapui vain basistin perheenjäseniä.

”Yksi heistä oli pelaamassa samaan aikaan golfia parin minuutin päästä meidän asunnolta. Kukaan bändin jäsenistä ei saapunut. Kukaan heistä ei välittänyt. He sanoivat, että se on minun ongelma”, Brenna Gray kertoo kyseisessä artikkelissa.

Paul Grayn lääkäriä Daniel Baldia syytetään kuolemantuottamuksesta ja vahvojen reseptilääkkeiden laittomasta määräämisestä. Pahimmillaan lääkäri voidaan tuomita joka 18-vuodeksi vankeuteen.

Asiasta voit käydä lukemassa lisää www.desmoinesregister.com -sivustolta.

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: