Edesmenneestä Kiss-rumpali Eric Carrista tekeillä dokumenttielokuva

The Fox -nimellä Kissin riveissä vuosina 1980-1991 esiintynyt saa oman dokumenttielokuvan. Carr, syntymänimeltään Paul Charles Caravello, korvasi Kissiin liittyessään kissamies Peter Crissin yhtyeen rumpupallilla.

SiriusXM-juontaja Eddie Trunkin mukaan työn alla oleva dokumentti on ”legitiimi” ja saanut Carrin perheen siunauksen. Trunk kertoo Carrin perheen ottaneen yhteyttä dokumenttia koskevan haastattelun merkeissä:

”Ensi viikolla minua haastatellaan tulevaa Eric Carr -dokumenttia varten. Hänen perheensä seisoo sen takana ja otti minuun yhteyttä, joten homma on todellakin legit. On hienoa olla osa sitä, ja vielä hienompaa päästä näkemään se! Eric oli hyvä ystävä, jota todella kaipaan. Hänen perintönsä ansaitsee tämän!”

MDV Visual julkaisi Inside The Tale Of The Fox: The Eric Carr Story -nimisen dokumentin vuonna 2000. Jack Edward Sawyersin ohjaama kaksituntinen pätkä näytti tyypillisen haastattelu- ja musiikkimateriaalin ohella myös kuvaa Carrista tämän Kissiä edeltäneiden projektien parissa.

Carr soitti rumpuja mm. Kissin ”Creatures Of The Night”-, ”Lick It Up”- ja ”Animalize”-albumeilla, ja oli osa yhtyettä sen noustessa 80-luvun alun aallonpohjastaan takaisin maailman suurimpien rockyhtyeiden kastiin.

Eric Carr kuoli harvinaiseen sydänsyöpään marraskuussa 1991 ollessaan 41-vuotias. -basisti Gene Simmons muisteli edemennyttä rumpalia Carrin kuoleman 20-vuotispäivänä vuonna 2011:

”En ole eläissäni tavannut ketään yhtä nöyrää. Eric Carr oli ystävällinen sielu, joka ei koskaan puhunut muista pahaa. Hän oli myös tuplasti vaaraksi rumpujen sekä mikrofonin takana. Kaipaan häntä.”

Kommentoi julkaisua