Edesmenneeltä Megadeth-rumpali Nick Menzalta julki ennennäkemätöntä kotivideomateriaalia, juontajana Steve ”Zetro” Souza – myös helsinkiläinen merinäköala saa videolla kehut

Vuonna 2016 menehtyneen ja arvostetun ex- rumpalin Nick Menzan viralliselle YouTube-kanavalle on ilmestynyt videokooste miehen kuvaamasta kotivideokokoelmasta. Kooste on siitä harvinainen, että se sisältää ennennäkemätöntä videomateriaalia Megadethin kiertueilta pääasiassa Menzan itsensä kuvaamana. Videokooste, jollaisia olisi määrä ilmestyä kaksi lisääkin -kanavalle YouTubeen, tottelee nimeä ”Menza Mega Video Vault”.

Kooste on toteutettu mukaillen edesmenneen -kitaristi Dimebag Darrellin ”Dimevision” DVD-julkaisujen tyyliä, jossa kotivideotyylinen filmi vaihtuu nopeillakin leikkauksilla seuraavaan. Alussa ja videoiden välissä koko noin kymmenminuuttista ”Menza Mega Video Vault” -videota juontaa ja kommentoi Exodus-nokkamies Steve ”Zetro” Souza omintakeiseen tyyliinsä.

Videokoosteen alkupuolella noin ajassa 1:50 vilahtaa myös kaunista ja kesäistä merimaisemaa pikaisesti Menzan kehumana: ”Way cool… Helsinki”. Videon lopulla nähdään myös ennennäkemätöntä videokuvaa 1990-luvun alun Megadeth-kiertuekumppanista Panterasta niin lavalla kuin lavan ulkopuolellakin sekä myös toisena lämppärinä toimineesta -yhtyeestä.

”Menza Mega Video Vault” -sarjan ensimmäisen jakson näet alta koko komeudessaan.

Kommentoi julkaisua