Ehrlich Brothers saapuu Suomeen huhtikuussa rockhenkisen taikashow’nsa kanssa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 21.11.2018

Loppuunmyytyjä katsomoita ympäri Eurooppaa villinnyt the Ehrlich Brothers saadaan ensivisiitilleen Suomeen keväällä. Hurmaavan veljeskaksikon Fascination – Rockstars Of Magic -show nähdään Helsingin Hartwall Arenalla perjantaina 12. huhtikuuta. Areenaspektaakkelin liput tulevat myyntiin maanantaina 26. marraskuuta Ticketmasterissa.

Saksalaisen veljeskaksikon muodostaman the Ehrlich Brothersin moderni ja rockhenkinen taikashow on noussut yhdeksi Euroopan suosituimmaksi ja puhutuimmaksi esitykseksi viime vuosina. Karismaattiset veljekset Chris ja Andreas Ehrlich järjestivät itse ensimmäisen kiertueensa Saksassa vuonna 2012 ja möivät jo tuolloin yli 50 000 lippua. Tämän jälkeen valtavaksi ilmiöksi noussut the Ehrlich Brothers on kiertueillaan myynyt jo yli 2 miljoonaa lippua, esiintynyt Prinssi Charlesille tämän 70-vuotissyntymäpäiväksi järjestetyssä konsertissa ja päässyt Guinnessin ennätystenkirjaan esiintymällä isolla jalkapallostadionilla Frankfurtissa liki 40 000 katsojalle, mikä on suurin yksittäisen taikashow’n keräämä yleisö maailmassa.  Kotimaassaan Saksassa nämä supertähdet peittoavat lipunmyynnissä myös Madonnan ja Justin Bieberin kaltaiset kansainväliset supertähdet.

Nyt on vihdoin Suomen vuoro kun the Ehrlich Brothers saapuu englanninkielisen Fascination – Rockstars Of Magic –esityksensä kanssa Suomeen. Luvassa on vauhdikas ja rockhenkinen ilta henkeäsalpaavan esityksen parissa, joka on ensi keväänä nähtävissä Saksan kiertueen lisäksi vain Lontoossa, Pariisissa ja Helsingissä. Taikuuden parissa jo kouluikäisinä toimineet veljekset ovat luoneet aivan oman tyylisensä taikashow’n, johon kehittelemiään temppuja myös David Copperfield olisi halunnut ostaa. Rajojen rikkominen on johtanut ainutlaatuiseen ja spektaakkelimaiseen taikashow’hun, josta molemmat veljekset ovat hyvin ylpeitä: ”Ilmiöitä joita teemme, voidaan kokea vain kanssamme”, Chris kertoo ylpeänä. Koe ennätyksiä rikkova koko perheen rockhenkinen taikashow Hartwall Arenalla 12. huhtikuuta.

ESITYS: 
The Ehrlich Brothers: Fascination – Rockstars Of Magic
12.4.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 17, Showtime klo 18.30

Esitys on englanninkielinen
Esityksen virallinen Facebook-tapahtuma: goo.gl/tHJSm1

LIPUT:
Myyntiin ma 26.11. klo 9
Palvelumaksuineen alk.  40 / 53 / 71 euroa, Lapset (12 v asti) 29 / 39 / 49 euroa Ticketmasterista