”Elän elämääni kolme kuukautta kerrallaan”: Videohaastattelussa Avantasian mukana Suomessa vieraillut parantumatonta syöpää sairastava Ronnie Atkins

Kirjoittanut Marko Syrjälä - 13.7.2022

Julkaisimme Kaaoszinen sivustolla lokakuussa 2020 uutisen, jossa kerroimme tanskalaisen rockyhtye Pretty Maidsin laulajan Ronnie Atkinsin sairastavan parantumatonta, neljänteen vaiheeseen asti levinnyttä syöpää. Syöpädiagnoosin saaminen ei ole kuitenkaan pysäyttänyt Atkinsia, sillä muusikko on sen jälkeen julkaissut kaksi sooloalbumia ”One Shot” (2021) ja ”Make It Count” (2022) sekä tehnyt paluun keikkalavoille niin soolokeikkojen kuin myös Avantasian riveissä.

Ronnie Atkins vieraili Avantasian mukana Suomessa viime viikonloppuna esiintyen sekä Oulun Rock in the Cityssä että Sauna Open Airissa. Kaaoszinen sisarlehti Chaoszine istutti Atkinsin alas Hotelli Tornissa Tampereella ennen Sauna Open Airin keikkaa ja keskusteli hänen käymästään syöpätaistelusta, tuoreesta ”Make It Count” -sooloalbumista sekä laulajan tulevaisuuden suunnitelmista niin soolokeikkojen, Pretty Maidsin kuin Avantasian osalta. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä, ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.