Electric Callboy löi hynttyyt yhteen jenkkiläisen Conquer Dividen kanssa – Kuuntele uusi single ”Fuckboi”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.7.2022

Hurjaa nousukiitoa urallaan elävä saksalainen Electric Callboy julkaisi uunituoreen ”Fuckboi”-singlen 9. syyskuuta julkaistavalta ”Tekkno”-albumiltaan. Levyltä on aiemmin kuultu singlet ”We Got the Moves”, ”Pump It” sekä ”Spaceman”, jotka ovat keränneet yhteensä kymmeniä miljoonia toistokertoja.

Nyt julkaistu ”Fuckboi” on moderneilla trap-elementeillä ja kovalla alternative rockilla varusteltu kappale, jonka musiikkivideon tunnelmat heittävät katsojan 2000-luvun alun High School Musical -fiiliksiin ja skeittihallibileisiin. Videon on tuottanut yhtyeen kitaristi Pascal Schillo oman tuotantoyhtiönsä kanssa.

Kappaleella mukana oleva Conquer Divide vain vahvistaa 2000-luvun alun meininkiä omalla skate punk -tyylillään, jonka vaikutteet pyörivät Avril Lavignen ja Paramoren välimaastossa. Nämä bändit yhdistämällä meininki nousee uusille tasoille, ja kappaleesta muodostuu ikäänkuin duetto kahden yhtyeen välillä.

Fuckboi”-kappaleen musiikkivideon voit katsoa tästä:

Pandemia-ajasta huolimatta, Electric Callboy on onnistunut myymään lähes jokaisen kiertueensa keikan loppuun. Samalla yhtyeen sinkut ovat menestyneet hienosti, ja ovatkin nousseet menestyneimpien saksalaisten sinkkujen listoille. Suomessa yhtye tullaan näkemään Qstockissa 29. heinäkuuta.

Tekkno”-albumin kappalelistaus:
1.Pump It
2.We Got the Moves
3.Fuckboi (feat. Conquer Divide)
4.Spaceman (feat. Finch)
5.Mindreader
6.Arrow of Love
7.Parasite
8.Tekkno Train
9.Hurrikan
10.Neon