Elmulle kaavailut uudet tilat eivät olekaan toteutumassa: ”Tilat on jo vuokrattu muille”

Marduk Nosturissa

Uutisoimme sivustollamme hiljattain Ylen sekä Helsingin Sanomien kertoneen, että tilojen kanssa kamppailut, Nosturia pyörittänyt Elmu Ry eli Elävän musiikin yhdistys olisi saamassa uudet toimitilat Helsingin Itäkeskuksesta. Elmu ry ja kiinteistöyhtiö Puotinharjun Puhoksen hallitus olivat eilen saaneet päätökseen neuvottelut, jonka mukaan suunnitelma keikkapaikan tulosta Puhoksen ostoskeskukseen viedään kaupunkiympäristölautakunnan päätettäväksi.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että homma ei ole niin yksinkertainen. HOK-Elannon, Puhoksen suurimman omistajan, kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen kiistää Ylen ja Helsingin Sanomien juttujen todenperäisyyden Helsingin Uutisille, ja luonnehtii niitä virheellisksi uutisankoiksi.

 ”Elmun pääseminen Alepan tiloihin ei onnistu siitä yksinkertaisesta syystä, että tila on jo vuokrattu aivan toiselle toimijalle. En voi vielä kertoa uuden vuokralaisen nimeä tai toimialaa, sillä siihen minulla ei ole uuden vuokralaisen lupaa. Vuokrasopimus on kuitenkin allekirjoitettu viideksi vuodeksi”, Karjalainen kertoo Helsingin Uutisille ja jatkaa:

”Nähdäkseni kyse on nyt siitä, että Elmussa ollaan innostuttu mahdollisista uusista tiloista, mutta kiinteistön omistajalta ei kyllä ole kysytty mitään.”

Kommentoi julkaisua