Elokuu tuo tullessaan Tarjaa, Volbeatia ja Killswitch Engagea sekä bonuksena Kaaosta suoraan kasarilta

Levyhyllyssä näyttää olevan tyhjää tilaa! Mobiililaitteen muistiin mahtuisi vielä lisää kuunneltavaa! Mietitkö nyt, mitä uusia julkaisuja kannattaisi hankkia? Miltä yhtyeeltä on tulossa uutta musiikkia? Elokuussa julkaistaan kaikenlaista kiinnostavaa ja mielipiteitä jakavaa.

– Rewind, replay, rebound

Osa odottanee innolla. Osa tuntee inhon väristyksen ja yrittää olla ajattelematta lainkaan, mutta selvää lienee, että juuri kukaan ei tule välttymään Volbeatin uudelta materiaalilta. Fiiliksiä ammennetaan uudellakin levyllä Johnny Cashin ja 1950-luvun suunnalta, ja nyt on kuulemma omaelämänkerrallisuutta mukana. Faneille on tarjolla jos jonkinlaista tuplaa ja boksia. Suomeen poppoo saapuu marraskuussa.

– Blood Year

Instrumentaalisen rockin ystäviä hellitään amerikkalaistrio Russian Circlesin uutuudella. Pimenevän syksyn sateissa kelpaa laittaa tämä lautaselle pyörimään ja napata lasillinen laatuviskiä kouraan. Maistiaiseksi julkaistujen biisien ilmavat kitarat ja oivaltavat bassolinjat vievät mennessään erikoislaatuiselle matkalle. Kaikille ei instrumentaalimusiikki putoa, mutta tälle kannattaa ehkä antaa mahdollisuus.

– Ei enää kipua ei tuskaa

Tamperelainen anarkopunk-poppoo Kaaos kävi vuonna 1983 studiossa nauhottamassa materiaalia tulevaa LP:tä varten. Nauhaa ei silloin saatu julkaisuun. Nyt koko materiaali julkaistaan remasteroituna. Itse bändi hajosi sekä vuonna 1985 että vuonna 2005. Julkaistava materiaali on kovaa tykittelyä.

– Throne Behind a Black Veil

Total Hate jatkaa uutuudellaan kylmän ja kovan saksalaisen mustan metallin tarjoilua. Tuotokset ovat ilkeää ja laadukasta, pohjoismaiselle bläkkisperinteelle varsin uskollista materiaalia. Vanha liitto kuuluu kauas, vaikka bändi saikin alkunsa vasta vuonna 2000. Päätä itse, onko kyse larppaamisesta vai oikeasta meiningistä.

– SDSS J0333​+​0651

Bändi itse julistaa olevansa Antarktikselta ja Marsista, mutta muut lähteet kertovan bändin olevan argentiinalainen. Itse yhtyeen binäärimuotoinen sekä levyn erääseen galaksiklusteriin viittavat nimet aiheuttavat kenties hämmennyksen tunteita, mutta bändi hakkaa uutuuslevylläänkin menemään varsin jouhevaa kuolemaheviä.

– Years of Aggression

Kreikkalainen thrash-ryhmä Suicidal Angels teki itsensä tiettäväksi suomalaisyleisölle muun muassa viime vuonna lämmitellessään Satyriconia myös Suomessa, ja nyt on luvassa uusi levy. Pään paukutusta ja vauhtia on tarjolla. Perusasiat tuntuvat olevan kohdallaan ja meininki kova. Syytä onkin, sillä bändillä on kilometrejäkin lasissaan jo runsaasti.

– Atonement

Metalcoren riemuviestiä saadaan Killswitch Engagelta elokuussa uuden levyn muodossa ja lokakuussa Suomessa keikan muodossa. Amerikka kuuluu edelleen ja peruspalikat ovat ennallaan. Laulaja Jesse Leach lupailee albumista bändin historian monipuolisinta.

– In the Raw

Ennakkotietojen mukaan Tarja Turusen uusi albumi on sopraanon soolouran raskain ja rock-orientoitunein. Artisti on kuvannut sitä myös henkilökohtaisimmaksi tuotoksekseen. Ääni lienee tuttu lähes jokaiselle suomalaiselle eikä homma jää laulutaidosta kiinni. Draamaa ja suuria eleitä on luvassa. Saako musiikista otteen, riippuu sitten kuulijasta.

Kommentoi julkaisua