Elokuun Kaaosklubi tarjoilee Ikinän johdolla pomppumetallia ja rockia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.7.2018

Kaaosklubi-iltoja on vietetty jo yksitoista kertaa, ja nyt kahdestoista kerta tuo lavalle jälleen uutta ja uhkeaa! Illassa saamme bändeiltä loistavaa bile- ja pomppumeininkiä, kun metallia sulatellaan niin rokkiin kuin poppielementteihinkin – täydellinen juhlistuskeikka!

Illan aloittava Tocornal vie yleisön heartbreak rockin maailmaan, jossa yhdistyy niin rokin, jazzin kun metallinkin piirteitä. Sen jälkeen menoja jatketaan pomppumetallin kera Tuskassakin nähdyn Six Inchin tahtiin, ja illan päättää Ikinä – Sakara recordsin tuore kiinnitys, joka on aivan omassa luokassaan rokkia ja metallia yhdistävällä meiningillään. Ikinä nähtiin viimeksi Helsingissä legendaarisella Tavastialla Blind Channel -yhtyeen kanssa.

Tule juhlimaan kera Jekkujen!

K-18

AIKATAULU.
klo 20.30 ovet
klo 21.00 Tocornal
klo 21.45 Six Inch
klo 22:30 Ikinä

Liput 7 € + eteispalvelumaksu 2 €

Ikinä
Sakara Recordsin tuoreimpiin kiinnityksiin lukeutuu ainutlaatuinen Ikinä. Ikinä on yhtye, jonka räiskyvä asenne puskee rockin ja metallin ennen näkemättömällä tavalla takaisin kartalle. Energisistä live-vedoistaan tuttu, kahden karismaattisen naissolistin luotsaama yhtye tarjoilee aimo annoksen trendikästä Suomi-metallia, jossa yhdistyy saumattomasti piirteitä rockista, popista ja metallista.

Ikinä – ”Turbounelmii”

Six Inch
Six Inch on nu-metalia soittava helsinkiläinen bändi, jonka musiikilliset vaikutteet kumpuavat -90 luvun ”pomppumetallin” pioneereilta. Bändi on kiertänyt ahkerasti Helsingin klubeja ja soitti tänä kesänä Tuska-debyyttinsä. Miehet ovat nu-metalin uuden tulemisen aallon harjalla ja suunta on vain ylöspäin!

Six Inch – ”Naja

Tocornal
Tocornal on nelihenkinen heartbreak-rockyhtye Kuopiosta. Bändi on lyhyen elämänkaarensa aikana soittanut yli puolisataa keikkaa pienistä pubeista festarilavoille, Suomesta ulkomaille. Bändillä on uniikki soundi, joka yhdistelee elementtejä eri genreistä; jazzista, bluesista ja soulista kovaa potkivaan, korkealta kirkuvaan rockiin. Tocornal on myös tunnettu kovasta keikkailusta sekä energisestä, räjähtävästä ja ennen kaikkea viihdyttävästä live-esiintymisestä.

Tocornal -”Shake It

Kaaosklubilla mukana:
Kaaoszine
jägermaister
Finnish Heavy Metal Fans ry.
Orelo
Soundtools Oy

Kaaosklubi
Bar Loose
Annankatu 21, Helsinki