Elokuun Kaaosklubi toteutuu rajoituksien mukaisesti muuttuneella kattauksella

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.8.2020
Merta

Maaliskuulta koronan takia siirretty Kaaosklubi toteutuu suunnitellusti uudella päivämäärällä 28.8.2020. Tapahtumassa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan show’sta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät kylmät tuopit suoraan pöytään tarjoiltuna; jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa. Myöskään klubilla tuttuja jekkuyllätyksiä ei unohdeta, ja onpa paikalla jonkinmoista arvontaakin..

Illassa on rajoitettu kapasiteetti, jonka johdosta on Somehow Jo valitettavasti jäänyt pois illan kattauksesta ja Kaaosta luodaan kahden bändin turvin, sitäkin kovemmalla energialla. Illassa heilutaan pöytiintarjoilun kanssa vaihtoehtometallin eri päissä, kun MERTA saapuu Bar Loosen alakertaan (vihdoin) juhlistamaan ”Kokonainen”-albuminsa julkaisua. Mertan popin ja metalliscreamien yhdistämisen lisäksi kuullaan klubilla humpan ja heavypunkin vauhdittamaa FM2000-yhtyettä!

Luvassa on siis vauhdikkaat bileet, joita vauhdittamassa entisestään on jo klubilla entuudestaan tuttu Jägermeister.
Älä siis missaa kaikkein ainutlaatuisinta Kaaosklubia, vaan tule kokemaan tämä erikoisuus!

Liput 10,5 € ennakkoon / 11 € ovelta, jos jäljellä.
https://www.tiketti.fi/kaaosklubi-bar-loose-helsinki-lippuja/68706
Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.
K-18

Aikataulu:
21:30 ovet
22:00 FM2000
23:00 MERTA

MERTA
Merta on suomenkielistä vaihtoehtometallia ja screamejä popahtaviin melodiohin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu! Häpeilemättömät pop-kuviot tuovat raikkaan vastapainon muutoin raskaalle soundille, saaden yhtyeen fanikannan olemaan todella laaja ja lähes genrerajaton. Merta julkaisi 6. maaliskuuta debyyttialbuminsa nimeltä ”Kokonainen” Playground Musicin kautta ja juhlistaa levyjulkkareitaan Kaaosklubin lavalla!

FM2000
Pieksämäkeläinen FM2000 juhlisti vuonna 2019 kunnioitettavaa 20 vuoden ikää. Taipaleensa aikana seitsemän albumia julkaissut yhtye soittaa omintakeista heavypunkiaan mm. humpalla ja etnisellä musiikilla maustettuna. Yhtyeen riehakkailla keikoilla voit todistaa sekä letkajenkan että mosh pitin, monesti jopa samaan aikaan!

Kaaosklubilla mukana:
Loose Mind Productions
Kaaoszine
Jägermeister
Orelo
Soundtools Oy

Kaaosklubi
Bar Loose
Annankatu 21, Helsinki