Elvenkingilta uusi albumi huhtikuussa: Yhtye saapuu Nummirockiin

Kirjoittanut Outi Puhakka - 9.3.2023

Pakanametallin kärkinimiin kuuluva Elvenking julkaisee 24. päivä huhtikuuta jatko-osan ”Reader Of The Runes – Divination” -albumille ja saapuu kesällä Nummirockiin. Päivänvalon vuonna 2019 nähnyt yhtyeen ”Divination” sai hyvän vastaanoton niin arvoisteluissa, mediassa kuin myös faneilta. Nyt ulos tuleva kakkososa kulkee nimellä ”Reader Of The Runes – Rapture”, joka jatkaa ”Divinationin” aloittamaa maagista heavy-, pakana- ja folkmetalin saagaa tyylillä, jossa Elvenking on parhaimmillaan. Tulevasta kesän keikasta yhtye kommentoi seuraavaa:

”Olemme todella iloisia tulevasta Suomen-keikasta ja siitä, että ensiesiintymisemme metallin luvatussa maassa tapahtuu niinkin legendaarisella festivaalilla kuin Nummirock! Tiedämme, että Elvenking-fanit ovat odottaneet tätä keikkaa tapahtuvaksi yhtä kauan kuin mekin bändinä olemme ja lupaamme tuoda yleisölle taianomaisen pakanametallin kokemuksen juhannuksen yöhön! Suomi on aina ollut iso ja tärkeä osa historiaamme, sillä olemme useasti olleet Helsingissä nauhoittamassa ja tuottamassa aiempia albumeitamme. Vihdoin on tullut aika vetää keikka suomalaisille metallin ystäville, emmekä malta odottaa, että kesä, juhannus ja Nummirock tulisi jo!”

Myös Nummirockin promoottori Tero Viertola odottaa Elvenkingiä vieraaksi odottavaisin mielin:

”On hienoa saada Elvenkingin tasoinen pakanametallin pioneeribändi ensimmäiselle Suomen-keikalle meille Nummeen. Elvenking on yksi niitä bändejä, joita on odoteltu Suomeen jo pidemmän aikaa, joten Nummirock tuntui luontevalta vaihtoehdolta esiintymiselle.”

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Bändin tulevalta albumilta julkaistiin viime perjantaina single ”Bride Of Night” musavideon kanssa.

Levyltä on julkaistu aikaisemmin myös toinen video ja single ”Hanging Tree”, jonka voit katsoa tästä:

Luetuimmat

Uusimmat