Ember Falls tulevista keikoista yhdessä Dead by Aprilin ja Blind Channelin kanssa: ”Saa nähdä miten ne skebasoolot sieltä taas irtoaa”

Kotimainen pop metal -yhtye Ember Falls aloitti hiljattain tulevan, järjestyksessään toisen albuminsa nauhoitukset Tanskassa tuottajaguru Jacob Hansenin valvovien silmien alla. Yhtye soittaa huhtikuussa kaksi keikkaa yhdessä Dead by Aprilin, Blind Channelin sekä My Favourite Nemesiksen kanssa esiintyen loppuunmyydyssä Nosturissa sekä Pakkahuoneella. Kaaoszine kyseli bändiltä hieman tuoreita kuulumisia tulevien keikkojen ja uuden albumin äänistysten lomassa. Voit lukea haastattelun tästä:

Terve. Kuinkas kevät 2019 on otettu Ember Fallsin riveissä vastaan?
Jay V: Morjesta. Kevät on otettu hyvällä sykkeellä vastaan. Muutoksen tuulet puhaltaa niin bändin sisällä kuin myös ulkopuolella. Tuskaisen pitkältä tuntunut hiljaiselo on saatu vihdoin päätökseen. Reenit tulevia keikkoja varten on aloitettu ja uuden materiaalin tuotanto alkaa olemaan hyvällä mallilla. Hyvä fiilis.

Vierailitte hiljattain studiossa. Onko uusi albumi työn alla vai mitä tällä hetkellä työstätte?

Jay V: Kävimme Tanskassa äänittämässä lauluraidat kahteen tulevaan sinkkuun. Biisit ovat enää miksausta vaille valmiit! Jatkamme kotimaassa uusien biisien säveltämistä tulevaa albumia varten. Tulevat biisit tulee olemaan kaikkea muuta kuin kädenlämpöistä.

Tulevat sinkkunne miksaa Jacob Hansen, joka on aiemmin työskennellyt mm. Volbeatin sekä Amaranthen kanssa muutamia mainitakseni. Kuinka päädyitte yhteistyöhön juuri hänen kanssaan?
Jay V: Edellinen lätty väsäiltiin tosiaan myös Jacobin kanssa, ja niinkin kokeneen ammattilaisen kanssa työskentely on todella helppoa. Jacob on erittäin mukava tyyppi, ja hänen kädenjälkensä toimii meidän tyylisessä musiikissa tosi nätisti. Se oli ns. varma valinta.

Teillä on huhtikuussa myös muutama keikka kun soitatte kahden keikan mittaisen rundin Dead by Aprilin, Blind Channelin sekä My Favourite Nemesiksen kanssa. Millaisin miettein kohti tulevia keikkoja ja tullaanko keikoilla kuulemaan mahdollisesti myös uutta musiikkia bändiltä livenä?

Ember Falls Tampereen Klubilla 2018 kuva: Outo Kuva

Jay V: Viimeisimmästä keikasta alkaa olla sen verran aikaa, että saa nähdä miten ne skebasoolot sieltä taas irtoaa. Tottakai ollaan innoissaan näistä keikoista, ja sinne saapuvat pääsee kuulemaan etunenässä näitä tuoreita säveliä. Blind Channelin herrojen kanssa on aina hauskaa, ja eiköhän läpyskä lennä muidenkin mestarien kanssa.

Miltä bändin tulevaisuus näyttää huhtikuun keikkojen jälkeen? Millaisia suunnitelmia teillä on albumin julkaisun / keikkailun suhteen?

Jay V: Fokus on tällä hetkellä levynteossa. Toki sen ympärille liittyy paljon muutakin duunailtavaa, mutta koitetaan pitää pää kylmänä ja ottamatta liikaa painetta kaiken levyn ulkopuolisten asioiden suhteen, koska muuten se ei valmistu ikinä. Aika paljon muutosta on viime aikoina myös tapahtunut, ja näitä tullaan availemaan bändin puolelta myöhemmin lisää.

Kiitoksia paljon ajastanne ja onnea niin tulevaan albumiin kuin myös noihin tuleviin huhtikuun keikkoihin liittyen. Haluatteko vielä lopuksi sanoa jotain viimeisiä sanoja Kaaoszinen lukijoille?
Jay V: Kiitos, että ootte jaksanu venailla! Toivottavasti nähdään mahdollisimman monta teistä keikoilla!

https://www.facebook.com/EmberFallsOfficial/

Dead by April & Blind Channel + Ember Falls & My Favourite Nemesis:

Tampere, Pakkahuone 19.4., K-18, liput alkaen 28€.
https://www.tiketti.fi/tapahtuma/59230
https://www.facebook.com/events/2103427166415251/

Helsinki, Nosturi 20.4., S/K-18, LOPPUUNMYYTY

Kommentoi julkaisua