Emmuren Frankie Palmeri miettii soolojulkaisun tekemistä – sanoo Static-X:n paluun olevan ”silkkaa rahastusta”

Yhdysvaltalaisen nu metalia ja metalcorea yhdistelevän Emmuren keulakuva Frankie Palmeri vieraili hiljattain ”BREWtally Speaking” -podcastissa. Podcastissa Palmeri kertoi, että on pohtinut julkaisevansa soolojulkaisun:

”Yritän saada kasaan jonkinlaisen EP:n tai albumin. Se tulisi olemaan yhdistelmä hip hopia, industrialia ja elektronisia juttuja. Minulla on yhteyksiä lukuisiin lahjakkaisiin ihmisiin, joten yritän saada jotain kasaan nyt, jotta minulla olisi uusi projekti vuonna 2020.”

Keskustelu kääntyi paluuta tekevään Static-X -yhtyeeseen, jonka kanssa Emmure esiintyi vuonna 2012. Palmerilta kysyttiin hänen mietteitään bändin paluusta siitäkin huolimatta, että yhtyeen keulakuva Wayne Static on kuollut.

”Jos minulta kysyy tuntemuksiani heidän kiertämiseensä ilman Waynea… se on mielestäni hullua. Heidän välillään täytyy olla todella selvittämättömiä asioita, jos he haluavat tehdä niin”, Palmeri kertoo ja kommentoi vuonna 2015 Waynelle pidettyä muistokonserttia:

”Siellä ei ollut kukaan bändistä paikalla. Kukaan Static-X:n miehistöstä ei ollut muistokonsertissa. Siellä ei saavutettu minkäänlaista loppua. Luulenkin, että tämän kiertueen ja uuden albumin tekeminen ilman häntä on vain iso ’haista vittu’ hänen suuntaansa. Siltä se tuntuu. Se on aika selvästi silkkaa rahastusta, mutta ei siitä voi suuttua. Niin se vain on.”

 

 

Kommentoi julkaisua