Emo rock -yhtye The Funeral Portrait julkaisi uuden singlen You’re So Ugly When You Cry

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.4.2024

Teatraalisen emotionaalisuuden syvissä vesissä seilaava The Funeral Portrait julkaisi tänään ensimmäisen uuden kappaleen viime vuonna julkaistun ”Sounds From Beyond The Abyss (Vol. 1)” -EP:n jälkeen. Better Noise Musicille levyttävän yhtyeen uutukaiselle ”You’re So Ugly When You Cry” -kappaleelle liittyi mukaan tuplaplatinaa myyneen The Used -yhtyeen laulaja Bert McCracken.

Tällä sinkulla nousevat esiin menevien pop punk -melodioiden sekä synkkien sanoitusten kontrastit. Tällä kertaa kyse ei ole paranemisesta tai voimaantumisesta, eikä vaikeuksien kautta olla nousemassa voittajiksi – tällä kappaleella kerrotaan että kaikki on tällä hetkellä syvältä, en pidä siitä kuka olen kun voin näin, ja tiedän, että sinäkin olet joskus kokenut samalla tavalla”, yhtyeen laulaja Lee Jennings kommentoi ja jatkaa:

Bertin saaminen mukaan kappaleelle oli pitkäikäisen unelman täyttymys. Olemme kaikki kasvaneet The Usedin parissa, ja heidän musiikkinsa on ollut yksi isoimmista vaikutteistamme. Oli suorastaan surrealistista, kun hän kappaleen kuultuaan otti meihin yhteyttä ja kertoi rakastavansa biisiä ja haluavansa siihen mukaan!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

You’re So Ugly When You Cry” saa seurakseen myös musiikkivideon, jolla esitellään The Funeral Portraitin uskollinen faniryhmä Coffin Crew. Voit katsoa videon tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat