Energistä rockia perjantaille: Tulenkulkijoiden uusi kappale ”Villi vapaa varaton” kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.4.2022

Toukokuussa vaasassa WSArenassa 20-21. päivä järjestettävässä RokkiKaaos -sisäfestivaalissa esiintyvä paikallinen rockyhtye Tulenkulkijat on julkaissut tänään uutta musiikkia ”Villi vapaa varaton” -nimisen kappaleen muodossa. Yhtyeen kitaristina toimiva Marko Perälä kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Kappale on sarkastinen kuvaus muusikoiden tämän hetken tilanteesta. rahat loppu mutta kivaa on. Keikalle mennään vaikka ei olisi jarruja. Miten kahvi keitetään vanhoista puruista. Köyhän bändin oodi sille palolle millä tätä tehdään. Rakkaudesta lajiin. Meiltä suoraviivaisempaa ilmaisua, rockia ja isolla twistillä jossa mennään lattarityyliseen rytmiin.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Kohti kesää ja keikkoja, iloisemmissa merkeissä kuin parin vuoden aikana. Kappale on meidän 17:sta single, ja se pohjustaa tulevaa albumia jonka työstämistä jatkamme kesän aikana. Sattuneesta syystä ei olla sitä vielä tarkkaan aikatauluttaneet. Kuluneen kahden vuoden aikana on kaikki aikataulut mennyt niin monta kertaa uusiksi. Että nyt mennään ilon kautta.”

Voit kuunnella ”Villi vapaa varaton” -kappaleen tästä:

RokkiKaaos -sisäfestivaalin virallisen Facebook-tapahtuman löydät täältä ja ennakkoliput festivaaliin löytyvät puolestaan täältä.