Energistä testosteronin täyteistä rockmusiikkia torstaille: Baton Rogue Morguen uusi musiikkivideo Kaaoszinen ensinäytössä

Kuva: Niko Hill

Kitaristi Domino De La Roguen vuonna 2005 Porvoossa perustama heavy rock -yhtye Baton Rogue Morgue on aktivoitumassa uuden musiikin saralla. Likaisen rockmusiikin edustajana hurjan livebändin maineen kerännyt yhtye täyttää tänä vuonna 15 vuotta ja valmistelee parhaillaan tulevaa ”Crazy Fucking Attitude” -albumiaan julkaistavaksi vuoden 2020 lopussa. Albumilta saadaan nyt esimakua ”Baptized By Fire” -kappaleen muodossa, ja voit katsoa videon tästä:

Videon tuottamisesta on vastannut yhdysvaltalainen Oblivion Entertainment.

Yhtye soittaa kesän ainoan keikkansa akustisella kokoonpanolla Porvoon jokikadulla lauantaina 1.8.

Diskografia:
The Funeral 2005
Drowning In Blood 2006
Expect No Mercy 2007
Let The Suckers Bleed 2008
High End Of The Season 2009
USA Limited Edition 2011
Hat Trick 2012
Anything You Want 2015
Crazy Fucking Attitude 2020

Bändi:
Andy Haywire – Laulu / kitara
Domino De La Rogue – Kitara
Dennis Reinholm – Rummut
Timothy Baton – Basso

Kommentoi julkaisua