Englantilaisesta rockin legendasta Motörheadista julkaistiin videopeli

Englantilaisesta rockin legendasta Motörheadista on julkaistu oma videopeli. ” Through The Ages” -nimellä kulkeva peli julkaistaan PS4:lla, Xbox Onella sekä tietokoneille. Voit katsoa trailerin peliin liittyen tästä:

Bändin pitkäaikaisena kitaristina toiminut Phil Campbell on kommentoinut peliä seuraavasti:

”Lemmy was so excited about this game, and when he wasn’t having the time of his life, he would always be sending new designs over to the game studio. I’m delighted with the result, as I know Lemmy would have been, and for any MOTÖRHEAD fan, this is another amazing way to connect with the band.”

Pelissä esiintyviä Motörheadin kappaleita:
”Motörhead” – ”Motörhead”, 1977
”Overkill – ”Overkill”, 1979
”Stay Clean – ”Overkill, 1979
”Bomber – ”Bomber”, 1979
”Ace Of Spades – ”Ace Of Spades”, 1980
”Jail Bait – ”Ace Of Spades”, 1980
”Love Me Like A Reptile – ”Ace Of Spades”, 1980
”We Are The Road Crew – ”Ace Of Spades”, 1980
”Killed By Death – ”No Remorse”, 1984
”Iron Fist – ”Iron Fist”, 1985
”End Of Time – ”Aftershock”, 2013
”Paralyzed – ”Aftershock”, 2013
”Queen Of The Damned – ”Aftershock”, 2013
Read more at http://www.blabbermouth.net/news/motorhead-videogame-motorhead-through-the-ages-now-available.html#hcl5TFo3DIXgjBbA.99

Kommentoi julkaisua