Ennakkokuuntelu: F.T.W. Boogie Machine – Feeding The Jinx

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.1.2013

Kotimainen rock´n´rollia soittava F.T.W. Boogie Machine julkaisee uuden viinalle, naisille, moottoripyörille ja bensalle haiskahtavan Mini LP:n nimeltä ”Feeding The Jinx” tammikuun 11. päivä Violent Journey Recordsin kautta. Kaaoszine yhteistyössä yhtyeen kanssa tarjoaa nyt lukijoille viikon ajan mahdollisuuden kuunnella tämän albumin kokonaisuudessaan sivustollaan. Lue lisää kuunnellaksesi Mini LP kokonaisuudessaan.

”Feeding The Jinx” Mini – LP biisi biisiltä:

1. Give Them Hell:
– Aika heavymeininki. Tästä tuli sellainen Celtic Frost meets Judas Priest pikku Venom vivahteella. Biisi itsessään kertoo viime hetkistä stripillä ennenkuin valot vaihtuvat vihreiksi. Eli Drag Racing on homman nimi

2. Hellion Breed:
– Suoraa paahtoa Motörhead – hengessä. sanomana simppeli: Ajan millä haluan, teen mitä haluan.

3. Hot Wheels Cold Steel:
– Rakkaudesta omaan motoon. Itserakentamaan. Vaikka millasen paskan rakentais, niin jos se on itserakennettu niin se on aina parempi. Tätä voi myös käyttää vertauskuvana oman tien kulkijoille. musiikillisesti laukataan tuplamaastossa: Peer Gynt – Iron Maiden – Thrash metal…. siinä se mistä tää biisi on ideoitu.

4. Feeding the Jinx:
– Pientä hillbilly henkeä. Biisi kertoo perheenisän uhkapelailusta ja kauhusta kun on kaikki mennyt ja himaan pitäs mennä. Musiikillisesti liikutaan enemmän psykobillymaassa. Hyvin omalaatuinen kappale.

5. All Downhill:
– Raskas alakuloinen C-vire blues. Kun kaikki menee päin persettä, niin sitten menee vielä vähöän enemmän.

6. Do You Want It All:

– Tässä biisissä halutaan sekä tarjotaan kaikki. On pornoa, juomista, moottoripyöriä. Biisi on simppeli parin riffin rock and roll ralli.Vahvasti Motörhead – maassa mennään jälleen.

7. Too Drunk To Fock:
– Koveri. Tällä kertaa raiskattiin Dead Kennedys biisi. Ja jostain syystä tästä tuli australialaisten Oi – miesten jollotus / ryyppäyslaulu. Kieliposkella vedetty. Ja liian kännissä soittamiseen.

[mp3player width=425 height=344 config=fmp_jw_widget_config.xml playlist=ftwboogiemachine.xml]

Luetuimmat

Uusimmat