Ennakkokuuntelu: Mournful Lines – Beneath Lies The Sorrow

Mournful Lines Beneath Lies The Sorrow 2015Oululainen hard rockia soittava Mournful Lines julkaisee debyyttialbuminsa nimeltä ”Beneath Lies The Sorrow” huhtikuun 24. päivä. Yhtyeen musiikkia voisi kuvailla perinteiseksi melankoliseksi rockmusiikiksi modernilla vivahteella, melodisuutta unohtamatta. Kaaoszine yhteistyössä bändin kanssa haluaa nyt tarjota lukijoilleen viikon ajan mahdollisuuden kuunnella yhtyeen tulevan albumin ennakkoon kokonaisuudessaan sivustollaan. Voit kuunnella yhtyeen uuden albumin tästä: 

Yhtyeen laulaja-kitaristi Markus Jussila on kommentoinut yhtyeen tulevan albumin kappaleita seuraavasti:

1. Stranded:

”Levyn toinen sinkku. Ex-kosketinsoittajamme tuotos, joka on muovautunut vuosien saatossa niin hienoksi kokonaisuudeksi, että olisi ollut suorastaan sääli jättää se pois albumilta. Nopeahko, tarttuvalla kertsillä varustettu ralli. ”

2. Nothing Left to Say:

”Biisi ei kerro siitä, ettei ole mitään sanottavaa, vaan siitä, että kadutaan niin tehtyjä kuin tekemättä jätettyjä tai jääneitä asioita.”

3. In Autumn’s Embrace:

”Tämä kappale tehtiin viimeisten joukossa ennen kuin aloitimme albumin äänitykset. Valmistuttuaan se valikoitui levyn ensimmäiseksi sinkuksi. Sanoitukset pyörivät samoissa tunnelmissa avausraidan kanssa. Biisi on ”Confine Me” -kappaleen esinäytös.”

4. Confine Me:

”Halusin tehdä biisin, joka on yhtä aikaa yksinkertainen, raskas, melodinen ja melankolinen. Naislaulua otettiin mukaan luomaan tunnelmaa.”

5. One Nightmare Away:

”Biisi kertoo nimensä mukaisesti painajaisista ja siitä, kuinka vaikeaa on unohtaa asioita, kun on tehnyt jotakin väärin. Levyn parhaimpia kertosäkeitä.”

6. Enclosed by Misery:

”Levyn ’vaikein’ kappale. Triolikeimailua. Sanoitusten puolesta liikutaan todella syvissä vesissä. ”

7. Vanish:

”Kappale ei mainosta pesuainetta! Heh heh. Tästä näppärästi aasinsiltaa pitkin siihen, että ”Vanish” on ’popimpaa’ materiaaliamme. ”

8. Song of Solitude:

”Levyn häntäpäähän jätettiin pari slovaria, joista tämä on toinen. Kappale on ollut pitkään setissämme ja halusimme luoda levyn loppuun maalailevia tunnelmia.”

9. Without Another Beating Heart:

”Paras mahdollinen päätösraita. Naislaulu täydentää akustisen biisin tunnelmaa.”

https://www.facebook.com/MournfulLines

Kommentoi julkaisua