Ennakkokuuntelu: No Sign Of Life – Embrace Your Demons

Kotimainen metallia soittava No Sign Of Life julkaisee uuden ”Embrace Your Demons” nimeä kantavan albuminsa 30. päivä marraskuuta Mighty Musicin kautta. Kaaoszine yhteistyössä yhtyeen kanssa tarjoaa nyt lukijoilleen viikon ajan mahdollisuuden kuunnella tämän albumin ennakkoon sivustollaan. Lue lisää kuunnellaksesi albumi.

Albumi kappale kappaleelta:

1. Ghost:
Levy käynnistyy rumputulella ja jyräävillä melodioilla! ”Ghost” on yksi levyn monipuolisimmista kappaleista ja avautuu kaikessa hienoudessaan vasta useamman kuuntelukerran jälkeen.

2. Walls Melt Down:
Foo Fighters metallia? Tämmöistäkin on kuultu. Kappale on erittäin rokkaava, energinen ja sanoituksiltaan syvällinen. NO SIGN OF LIFEN tavaramerkkiin kuuluva energisyys todellakin näkyy ja tuntuu!

3. Nothing to Say:
Ehkä raskain kappale ikinä! Iskee kuin moukari ja sanoma on ankara; mitä sitten, kun ei ole enää mitään sanottavaa?

4. Enemies of Choice:
Tuleva video kappale! Pohdiskeleva ja varautunut tunnelma. Isoja melodioita, itämaisia mättöjä. Hittiainesta? Mene ja tiedä.

5. Behind the Scenes:
Energia palaa! Groove laittaa pappojenkin jalat polkemaan. Kuin tehty kesän festareille! Vuoden eeppisin soolo?

6. SymPathetic:
Edustaa ”Nothing to Sayn” kaltaista ankarampaa linjaa. Tosin puolet nopeampana. Tukat pyörimään ja maata tamppaamaan!

7. Embrace Your Demons:
NO SIGN OF LIFEN ensimmäinen täysin akustinen ”balladi”! Kappale on teksteiltään hyvin henkilökohtainen. Tunnelmaltaan erittäin raukea. Voisi kuvitella monenkin eri leffakohtauksen taustalle.

8. Meaning of Life:
Nopea ja tuhoisa rykäisy, ehkä yksi levyn tarttuvimmista kappaleista? Keskisormea oravanpyörälle! Kappaleesta on kuvattu video Englannissa ja se löytyy tästä:

9. The Wounds of Nature:
Globaalit ongelmat on noteerattu myös leirissä. Kappale on herätys ihmisille katsomaan itseään peilistä. Kyseessä ei ole kuitenkaan saarna. Vahvoja melodioita ja persoonallista riffittelyä!

10. Light at the End of the Tunnel:
Erittäin tarttuvilla kertosäkeillä, mukaansatempaavilla säkeistöillä ja jämäkällä lopulla varusteltu kappale! Yksi ehdoton suosikki. Kaikki loppuu aikanaan.

Ennakkokuuntelu on päättynyt!

Kommentoi julkaisua