Ennakkokuuntelu: Valonkantajat – Tuomittu Elämään

Kotimainen raskasta suomenkielistä rockia soittava Valonkantajat julkaisee uuden ”Tuomittu Elämään” nimeä kantavan albuminsa lokakuun 12. päivä Violent Journey Recordsin kautta. Kaaoszine yhteistyössä Violent Journeyn kanssa tarjoaa nyt lukijoilleen viikon ajan mahdollisuuden kuunnella tämän albumin kokonaisuudessaan sivustollaan. Lue lisää kuunnellaksesi albumi.

Ennakkokuuntelu on päättynyt!

Kommentoi julkaisua

5 kommenttia

  1. No jopas oli taas. Itse en kyllä edes kehtaisi julkaista tällaista roskaa, mutta kun nyt ovat astuneet julkisuuteen, niin arvostellaan. Hirveää.

  2. Mielenkiintoista, ”Baracks”. Sadat tykkäävät, sinä et. Radio Rockin Klaus Flaming tykkää, sinä et. Soundin Marko Säynekoski tykkää, sinä et. Minäkin tykkään, sinä et. Ei se hopea häpeäksi ole, edes mielipideasioissa.

  3. Olen kuunnellut tuota uutta levyä nyt kolme kertaa ympäri, ja rehellisesti sanoen levy on ihan helvetin hyvä. Kaikki biisit toimii tosi hyvin, sopivasti erilaisuutta, mutta silti omalla tunnistettavalla tyylillä. Miehekkäällä tyylillä, mutta ei homolla tavalla.

    Hämmentävää että tähän mennessä vuoden 2012 mielestäni paras levy kokonaisuutena tulee debyyttialbumiaan julkaisevalta orkesterilta!!! Täytyy saapua päivystämään rokkipoliisin elkein Semifinaaliin perjantaina. Kädet puuskassa, sopiva armeija-tyylinen lepo ja hyväksyvää pään nyökyttelyä. Ja muutama olut tietenkin.

    Toivon teille kaikkea parasta.

  4. Eihän tämä missään nimessä huonoa ole, vaikka ei ihan täysin omaa musiikkimaskua ole. Reippaasti rankemman ystävä. Kuuntelee kyllä sujuvasti ja ehdottomasti hyvää tarttuvaa rockia joka tapauksessa.

  5. Erittäin hyvä veto eilen Semifinalissa. Selvästikin on kulutettu aikaa treenikämpällä yhdessä.