Ennakkokuuntelussa – Hexhammer – S/T

Hexhammer

Helsinkiläinen metalpunkia tykittelevä Hexhammer julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa 24. toukokuuta ja nyt bändin nimeä kantava debyyttialbumi on kuunneltavissa kokonaisuudessaan vain Kaaoszinen sivuilta!

Ennen täyspitkäänsä puolitoista vuotisen elonsa aikana Hexhammer on julkaissut itsetehdyn demokasetin, joka näki päivänvalon viime vuoden elokuussa. Bändi on myös ehtinyt jo tulla monelle tutuksi energisistä ja intensiivisistä livevedoista, joita on kertynyt tasaiseen tahtiin ympäri Suomea.

Levyään Hexhammer juhlistaa keskiviikkona 24.5. Helsingin Lepakkomiehessä Hard Actionin, Ironteethin ja Berusat Upprorin kanssa. Tämän jälkeen yhtye suuntaa pariviikkoiselle Euroopan kiertueelle toisen helsinkiläisbändin, Baltimorin, kanssa. Kotimaan keikkoja Hexhammerin on tarkoitus tehdä jälleen loppuvuoden puolella.

Tulevan LP:n julkaisee DIY-lafka Filthy Rat Records ja se kattaa kymmenen tulista ja tiukkaa metalpunk-rallia. Levyä painetaan 300 kappaletta ja se tulee myyntiin alan asiallisimpiin levykauppoihin sekä suoraan bändiltä.

Tulevat keikat:
24.05. Lepakkomies, Helsinki FIN
26.05. Cyklopen, Stockholm SWE
31.05. Köpi, Berlin GER
02.06. Zoro, Leipzig GER
03.06. Przychodnia Sklot, Warsaw POL
04.06. TBA, Ciechanow POL
05.06. TBA, Vilnius LIT
06.06. Depo, Riga LAT

https://www.facebook.com/hexhammerband/
https://hexhammermetal.bandcamp.com/