Ensiferum soittaa keikan Tavastialla Metsatöllin kanssa heinäkuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.2.2023

Kotimaisen folkmetallin ykkösnimi Ensiferum sekä kesän ainoan Suomen-keikkansa tekevä virolaisyhtye Metsatöll yhdistävät voimansa ja esiintyvät Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 22. heinäkuuta. Uutta musiikkia parhaillaan työstävän Ensiferumin osalta kyseessä on viimeinen ”Thalassic” -albumin myötä tehtävä klubikeikka kotimaassa. Keikan ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 27. helmikuuta.

Näin sitä on jo sitten vuosia vierähtänyt edellisestä levystä. Ja vaikka tätä aikaa varjostikin mm. pandemia, niin se piti sisällään myös aivan mahtavia keikkoja niin koti- kuin ulkomailla ja ”Thalassic” nousi listoille ympäri maailmaa. Nöyräksi vetää. Kiitos ja kumarrus! Mutta katse eteenpäin! Uudet biisit edistyvät ja odotamme innolla että pääsemme äänittämään ne ja ennen kaikkea, soittamaan niitä livenä. Ennen kuin sulkeudumme studion syövereihin, päätimme täräyttää vielä yhden klubikeikan Suomessa. Laitetaan kunnon bakkanaalit pystyyn ja settiin tulee hittejä vuosien varrelta ja varmana muutama harvinaisempikin ralli tulee raikaamaan Helsingin kesäyössä. Tarjolla taisteluhymnejä, testosteronia, tissuttelua, torventörähdyksiä ja täyslaidallinen timanttista tunnelmaa! Tavastialla tavataan! Taatana! ”, Ensiferumin Sami Hinkka kertoo.

Illan avaava Metsatöll odottaa yhteiskeikkaa innoissaan: ”Sharing the stage with Ensiferum always brings great energy! We’ve shared many stages together so history repeats itself again. Come join us!

Kansainvälisesti maamme tunnetuimpiin bändeihin lukeutuva Ensiferum julkaisi uusimman albuminsa ”Thalassic” kesällä 2020 ja se nousi ilmestyessään Suomen molempien albumilistojen ykkössijalle ja Saksan virallisen albumilistan sijalle 3. Yleisön mukaansatempaavasta live-energiastaan tunnettu Ensiferum esiintyy tänä kesänä Suomessa myös Tampereen Tuhdimmat Tahdit -tapahtumassa ja ulkomailla muun muassa Saksan Wacken Open Air – festivaaleilla.

ENSIFERUM + METSATÖLL (EE)

La 22.7. 2023 Helsinki, Tavastia

LIPUT:

  • ennakkoon Tiketistä ma 27.2. klo 9 alkaen
  • alk. 32,50 EUR

www.ensiferum.com
www.facebook.com/Ensiferum
www.metsatoll.ee/
www.tavastiaklubi.fi
www.tiketti.fi
www.fullsteam.fi

Luetuimmat

Uusimmat