Ensimmäinen Bloodstained Metal Fest tuo kymmenen nousevaa metallinimeä Tallinnaan

Kirjoittanut Ingeborg Roos - 27.6.2024

Bloodstained Metal Fest järjestetään ensimmäistä kertaa 5.-6.7.2024 Rockclub Tapperissa, Tallinnassa. Kaksipäiväisessä tapahtumassa esiintyy yhteensä kymmenen nousevaa metallinimeä Suomesta, Virosta ja Latviasta. Suomalaisia Bloodstained Metal -yhteisön bändejä tapahtumassa on mukana kahdeksan.

Yhteisön tarkoituksena on tarjota suomalaisille metallibändeille alusta kehitykselle, yhteistyölle ja vertaistuelle. Nyt järjestettävä tapahtuma kuvastaa monin tavoin sitä, mistä toiminnassa on kyse. Pääsemme tarjoamaan erilaisia mahdollisuuksia pienille, mutta suuren potentiaalin omaaville suomalaisille metallibändeille. Esiintyminen minifestareilla yhdessä Tallinnan legendaarisimmista metallimestoista voi avata uusia mahdollisuuksia ja madaltaa kynnystä lähteä jatkossakin soittamaan ulkomaille!

5.-6.7.2024 Bloodstained Metal Fest: Strych:9 (EST), Yomi (LVA), Numento (FIN), Folkrim (FIN), Putrid Defecation (FIN), Anyala (FIN), Kollectivist (FIN), Admire the Grim (FIN), Destiny Inveiled (FIN), Lights to Remain (FIN)
@ Rockclub Tapper, Tallinna
https://fb.me/e/4pREGoItH
Liput: https://fienta.com/attapper-tallinn-82336

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bloodstained Metal Community:

https://www.facebook.com/bloodstained.metal
https://www.instagram.com/bloodstained_metal/
https://bloodstainedmetal.fi/