Ensimmäinen Club Sin Sideshow järjestetään Tampereen klubilla toukokuun lopussa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 21.5.2015

The Goddamn GallowsMavericks Ry tuo yhdysvaltalaisen The Goddamn Gallowsin Suomeen ensimmäistä kertaa, kun yhtye saapuu ensimmäiselle Euroopan kiertueelleen ja sitä kautta Tampereen klubille lauantaina 30. päivä toukokuuta. Vuonna 2004 perustettu yhtye on julkaisut tähän mennessä 5 albumia, joista uusin ”The Maker” näki päivänvalon vuonna 2014. Yhtyeen soundia ei ole helppo kuvailla, mutta siinä sekoittuu muun muassa country, psychobilly kuin myös punk rock ja bluegrass. Yhtye itse kuvailee soundiaan ”twanged-out punk rock gutterbillyksi”.

Vuodesta 2007 asti melkein yhtä jaksoisesti tien päällä ollut bändi on esiintynyt mm.  Nekromantixin, Slim Cessna’s Auto Clubin, Mad Sinin, The Legendary Shack Shakersin ja jopa surf-kuninkaan Dick Dalen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

The Goddamn Gallows on ennen kaikkea livebändi ja yhtyeen keikoista on tapana syntyä eräänlaiset yhteiskunnan hylkiöiden herätysjuhlat!

Lauteet lämmittelevät kotimaiset Basementones, Lastauslaiturin Pojat ja The Butchers.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Liput: Ennakkolippu 14 euroa ja 15 euroa ovelta. Ennakkoliput ainoastaan sähköpostitse: mavericksry@gmail.com 24.5. asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat