Ensimmäinen pätkä uutta Iron Maidenia kuunneltavissa

iron_maiden_copenhell2014Brittiläinen metallilegenda palaa syyskuussa viiden vuoden mittaiselta levytystauoltaan, kun yhtye julkaisee uuden, ”The Book Of Souls” -nimisen albuminsa. Bändin ensimmäiseltä, puolitoistatuntiselta tupla-albumilta on nyt kuunneltavissa puoliminuuttinen riffipätkä, jonka voit kuunnella alta. Bändi kertoo olevansa uransa parhaassa iskussa, ja valmisteleekin jo levyn tiimoilta tapahtuvaa kiertuettaan.

Iron Maiden The Book Of Souls 2015”The Book Of Souls” julkaistaan Parlophone Recordsin kautta 4. syyskuuta, ja sen tuottajana on toiminut esimerkiksi HIMin sekä Slayerinkin kanssa työskennellyt Kevin Shirley. Nauhoitukset saatiin purkkiin jo viime vuoden lopulla, mutta bändi halusi kuitenkin lykätä julkaisuajankohtaa, jotta laulaja Bruce Dickinson saisi rauhassa valmistautua julkaisuun voitettuaan taistelunsa syöpää vastaan.

Kerrang! haastatteli taannoin yhtyeen perustajana toiminutta Steve Harrisia, ja kysyi esimerkiksi siitä, vaikuttiko Dickinsonilla diagnosoitu pään alueen syöpä jotenkin albumin nauhoituksiin. Kukaan ei kuitenkaan nauhoitusten aikaan tiennyt sairaudesta, ja Brucen osuudet olivat diagnoosin tullessa jo saatu purkitettua. Laulaja on sittemmin selättänyt syövän, ja bändi valmistelee tällä hetkellä innokkaasti tulevaisuuttaan albumijulkaisun sekä kiertueen merkeissä.

Kommentoi julkaisua