Ensimmäistä kertaa järjestettävä SorilaFest tuo oman lisänsä festarikesään

Kirjoittanut Päivi Närvänen - 18.5.2024

Tampereen seutu saa kesään uuden tapahtuman, kun historian ensimmäinen SorilaFest tärähtää ilmoille 15. kesäkuuta. Kotimaista hard rockia tarjoavan festarin esiintyjäkaartista löytyy varmasti jokaiselle tuttuja nimiä.

Tapahtuman ensimmäisenä esiintyjänä lavalle nousee Sissi Uotinen. Hän on tullut yleisölle tutuksi The Voice of Finlandin 10. tuotantokaudelta muutaman vuoden takaa. Ari Koivunen ja Marko Salonen puolestaan täydentävät toisiaan duona, joka tarjoilee kuulijoilleen covereita genrestä kuin genrestä.

Transworld Identity tai lyhyemmin T-ID julkaisi debyyttialbuminsa ”Seven Worlds” vuoden 2023 keväällä. Yhtye työstää parhaillaan uutta levyä, jonka julkaisu ajoittuu ensi keväälle. Popedan Ajajat pitää jo nimensäkin mukaisesti sisällään kaikki Popedan entiset kuin myös nykyisenkin rumpalin – sekä toki myös muita tuttuja muusikoita. Orkesteri perustettiin vuonna 2023 hyväntekeväisyystapahtumaa varten, ja nyt jatkoa seuraa SorilaFestin merkeissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Illan pääesiintyjänä nähdään vuonna 1986 perustettu Horsepower. Legendaariselta yhtyeeltä kuullaan varmasti setin aikana niin vanhaa kuin uudempaakin materiaalia vuosien varrelta.

Festivaalin järjestäjät Rachael ja Lacu Lahtinen kommentoivat asiaa näin:

”Meillä on ollut kotona jameja, joihin on kutsuttu hieman kuuluisampiakin artisteja sekä muusikoita. Päätimme, että tulevan kahvilan etkoihin tehdään kunnon takapihafestarit – ja siitä se ajatus sitten lähti! Hankimme ammattilaiset hoitamaan käytännön asiat, eli meillä on juoma- ja ruokatarjoilut, järjestyshenkilöt, ensiapuvalmius, bajamajat, siis kaikki mitä isommiltakin festareilta löytyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Olemme asuneet Sorilassa jo jonkin aikaa ja onneksi meillä on iso piha, tilaa muutamalle sadalle hengelle ja lavalle. Haluaisimme jakaa kanssasi rakkautemme musiikkiin, taiteeseen ja luovuuteen.

Tervetuloa ensimmäiselle SorilaFestille!”

SorilaFestista löydät lisää tietoa festarin omilta nettisivuilta tai Facebookista.

Lippukaupoille pääset puolestaan tästä linkistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy