Ensin oli Raskasta Joulua, nyt tulee Raskasta Iskelmää

Raskasta Joulua

Raskasta Iskelmää julkaisee ensimmäisen singlensä ”Ajetaan tandemilla” perjantaina 29. kesäkuuta. Vokaaleista vastaa Tony Kakko. Samana päivänä Tony Kakon, Antti Railion ja JP Leppäluodon tähdittämä poppoo nousee Iskelmä Festivaalin lavalle Himoksella.

Projektin tuottaja Erkka Koskinen kertoo seuraavaa:

”Idea iskelmien raskauttamisesta tuli suoraan Raskasta Joulua -faneilta. He ovat pyytäneet meiltä usean vuoden ajan musiikkia, jota voisi kuunnella ympäri vuoden, silloinkin kun joululaulut eivät ole ajankohtaisia. Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua. Iskelmämusiikin arkistosta löytyy paljon hienoja biisejä, jotka ovat luonteeltaan ja teksteiltään hyvinkin raskaita!

Ajetaan tandemilla on varmasti ollut julkaisuhetkellään hyvinkin rohkea biisi. Kappale on erittäin nopea ja teksti hieman epäsovinnainen ja henkii vapaudenkaipuuta. Täten se sopi mielestämme erittäin hyvin proggiksen esittelybiisiksi. Versiomme meininki on erittäin kasaria!”

Kommentoi julkaisua