Ensinäyttö: Arion – ”Last Of Us”

Arion 2015Helsinkiläinen melodista metallia soittava Arion julkaisi ”Last Of Us” -nimisen albuminsa viime vuoden syyskuussa ja siitä asti yhtyeen kiito kohti kotimaisen metallin huippua on ollut varsin huimaa. Nyt yhtye on ladannut Youtubeen uusimman albuminsa nimikkokappaleesta lyriikkavideon ja Kaaoszine yhteistyössä bändin levy-yhtiön Ranka Kustannuksen kanssa haluaa tarjota Kaaoszinen lukijoille mahdollisuuden katsoa videon ensimmäisenä ennakkoon sivustollaan ennen sen virallista julkaisua 23. päivä heinäkuuta. Yhtyeen kitaristi Iivo Kaipiainen on avannut albumin nimikkokappaleesta julkaistavaa lyriikkavideota seuraavasti:

”Viime elokuussa julkaistun debyyttialbumin nimikkokappale ”Last Of Us” on yksi koko bändin yhteisistä suosikeista ja minulle biisinkirjoittajana erityisen tärkeä. Sanoitus kertoo maailmanlopun ja sodan jälkeisen tunnelmoinnin symboloimana hetkestä, jolloin kaikki toivo on menetetty ja on liian myöhäistä enää välttää kaiken lopullista katoamista. Se on ollut myös yksi fanien suosikkeja ja siksi totesimme, että tämä jos jokin ansaitsee tuekseen hyvän videon. Kappaleen vahva ja apokalyptinen tunnelma korostuu tässä erittäin onnistuneessa lyriikkavideossa upeasti.

Muuten tausta on pitkälle siinä, että viime syksynä oli pari videoprojektia, jotka kusi. Sitten koko asia unohdettiin. Youtubessa oli kuitenkin sälää ihan tarpeeksi. Nyt keväällä kun levyn kuuntelutahti, etenkin Suomen ulkopuolella on kiihtynyt niin koettiin, että jotain kättä pidempää tarvitaan vielä. Bändin seuraavaa levyä joudutaan kuitenkin odottamaan ensi vuoteen.”

Tuosta pääset ihmettelemään miltä se tuore lyriikkavideo oikein näyttää:

Kommentoi julkaisua